Çok güldüm ya...İşte size bi öğrenci evi...Gülme krizine girdim :)))

Konu, 'Komik resimler' kısmında Asi_Prenses tarafından paylaşıldı.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Bunlar abartmış.. bu tür insanlar bu yaşına kadar herşeyi annelleri babalarından bekleyen insanlardır bir anda böyle boşluğa düşünce sonuç böyle oluyor..

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

ders çalışmaktan yaşadıkları mekanı temizlemeye fırsat bulamamışlardır bu arkadaşlar :)acaba yoksa tembelliktenmi kaptanın dedği gibi herşeyi başkasından bekleyen tipler

4. ero

ero Daimi Üye

bunlarınki öğrencilik değil pislik.
    düşünsenize okul yıllarında bu denli kendisine saygısı olmayan biri okulu birincilikle bitirse ne yazar.
    önce kendine saygın olacakki başkasıda sana saygı duysun.
    bu tipler benim nazarımda asalaktır.

5. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

bence bu fotolar çok abartıcı ....

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bu kadar pıslık olmaz bence ne kadar rahat yasarlarsa yasasınlar..bu hale gelecek kadar tembel olamazlar

7. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

çok kötü bi görüntü bide başka yerde ve başkalarını beğenmezler çok kötüü:..

8. ero

ero Daimi Üye

ya aslında ben bunlardan daha iğrençlerini de gördüm

9. prkacin

prkacin Super Moderator

gülünecek ne var anlamadım...

10. fefe

fefe Misafir

Ya arkadaslar, igrenc veya cok pis denilicek sadece iki resim gördüm. Digerleri sadece yoksul (ögrencilik hali yani) gayet normal "bu sorunu nasil cözülür" sorusunu cevaplayan görüntüler.

11. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

prkacin kardeş herkesin görüşü yorumu farklı ....Sana komik gelmeyebilir ama bana komik geldi...Öğrencilerin yoksul olmaları değil hazıra alışmış pasaklı olmalarına güldüm ben...Sen gülmeyebilirsin o sana kalmış....Beğenen canlar yorumlarınız için sağolun...........

12. ero

ero Daimi Üye

belkide öğrencilik te askerlik gibi bazı kişilerin evrimsel sürecidir.

13. prkacin

prkacin Super Moderator

direk bana hitap etmene anlam veremedim, ama neyse...

14. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

hayır sen demişsin ya bunda gülecek ne var anlamadım diye...Konunun başlığına bakarsan ''gülme krizine girdim'' yazdım..... Ve bu sözü üstüme alındım...Çünkü yorum yazan diğer can lar hiç komik ya da çok güldük falan yazmamışlar.....Ben üstüme alındım kusura bakma

15. prkacin

prkacin Super Moderator

ozaman konuyu komik bulmayan tek ben değilim, yorumlardan bunu anliyorum. Peki neden sadece benim yorumuma tepki veriyorsun?

16. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

tamam polemiğe girmeye gerek yok.
    Kısaca bana göre, bence , benim fikrim resimlerin komik olması.Yoksulluğa değil, pasaklılığa güldüm o kadar
    . Hayır yanlış anlamışsın konuyu komik bulan tek benim..................

17. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

yorumuna tepki vermedim sadece herkesin görüşleri fikirleri farklıdır dedim

18. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

arkadaşlar konuyu dağıtmayın..!!

19. prkacin

prkacin Super Moderator

maksatım senle tartışmak değil, ama yorumların hepsi veya çoğu aynı görüşte, kendinde söyledin, kimse komik bulmadı diye. Ben onlardan birazz daha açık sözlü yorum yaptığım için beni hedef aldın... Canın saolsun. Konu uzamasın

20. kutlay

kutlay Daimi Üye

ben ogrencıyken de evım hemen hemen buna yakındı bızımde camasır makınemız yoktu camasırlarımız kuf baglıyodu :D tebrık etmek lazım pislikte cıgır acmıslar :D paylasım ıcın sagol

Sayfayı Paylaş