çocukken başınızdan geçen komik veya dramatik olayları anlatırmısınız

Konu, 'Serbest bölge' kısmında nisan güneşi tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

ben bitanesini anlatıyorum sizde anlatırsanız sevinirim

8yaşındaydım annem beni fırına ekmek almaya yolladı ekmeği aldım tam geliyorum peşime bir köpek takıldı. köpekten korktum ekmekten bölüp attım koşmaya başladım,tabii köpekte peşimde koşuyoz,ben bir düştüm ekmekler biyerde ben yerlerde üstümbaşım çamur içinde.. bi amca geldi köpeği kovaladı bende eve döndüm. :-o :)

2. yasemin

yasemin Daimi Üye

Otobüsde şöför ilerleyelim binecek var deyip duruyor. Ama otobüs tıklım tıklım zaten ben koltuk kenarlarından tutarım genelde.Boyum kısa olduğu için.İlerlemedim benim gözlerimin içine bakarak gene ilerleyelim beyler diyor. Bende hiç üstüme alınmıyorum tabi ki. Ama gözüme baka baka diyor ya en sonunda gıcık oldum. Sen ilerleyelim beyler diyorsun ben bayanım ilerlemem bana demedin ki dedim, sonrada söyle o Melih Gökçeğe boyum o sallananlara yetişmiyor ne yapam ilerleyemiyorum nerden tutam, boyuma göre yapsaydı dedim.Otobüsde bir kahkaha başladı şöförde kızam mı gülem mi çocukda haklı dedi. Beni her gördüğünde bayanlar ilerleyelim lütfen demeye başladı sonra. En sinir olduğum andı ama.

3. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

benimde köpekle ilgili bi anım var

13 yaşındaydım komşumuzun 5-6 yaşlarında küçük bi kızı vardı mahallede geziyoduk aniden köpek çıktı karşımıza ben köpeği görünce korkudan yanımdaki çocuğun elini bıraktım koşmaya başladım. ben köpeği görünce çocuğu unuttum tabi çocukta garibim arkamdan koşmaya başladı. :D :D :D

4. bluedream

bluedream Daimi Üye

5. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

Hiç unutmam ANKARA da hayvanat bahçesine gittik ailecek ve ben daha 8 yaşın daydım galiba neyse maymunların olduğu bölüme geldik.Babam dediki al oğlum şu emeği maymuna ver. aldım elime ekemeği kafesten elimi uzatır uzatmaz maymun elime bi yapıştı ben ağladım başlamaya babam bi yandan çekiyo maymun bi yan da çekiyo . yani anlıyacağını paçayı zor kurtardık..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş