vay bee gercekten harıkalar sultan emegıne saglık evet cok dogru aslında bakımlı olduktan sonra bıo kac kılo boyayla her sekle gırebılıyosun ama ben doogallıgı tercıh edıyorum cırkınde olsam dogal halım dhaa cok husuma gıdıyo tabıkı bakımlı olmak guzel ama herseyın fazlası zarar .....
dilek bakımlı olmak boya kutusuna düşmek değil ki elbette ki herşeyin azı karar çoğu zarar tabii ki bayan dediğin dikkat edecek oturuşuna kalkışına saçına hafif makyajına oturup kalkmak dediysem öyle manken gibi kırıtmasın podyum değil anadolu sokakları edebiyle oturup kalkmalı. :-D vur dediniz öldürdüm mü ne
vayyyyyyyyyyyyyyyyy be insan bu kadar değişirmiki................ :-D :-D :-D :-D :-D ama doğrudur her zaman söylenir çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
nuray sondaki başka bişiy canım bana da abartılı gelmişti ama komik olan oymuş zaten; bana yollayana ne alaka dedim oda en sondaki bakımlı ayı dedi ben onun yalancısıyım bilmem yani
bencede dogallık daha güzel ma arada bakım yaptırmakta iyidir dediginiz gibi çirkin kadın yoktur bakımsın bayan çoktur. güzel bi paylaşımdı emegine saglık can ..
bakımlı ve bakımsız kadın tiplemenizi anladım ama ayı ve o odamı yazık etmişiniz sonucta insan o yakışmamış bence kınıyorum sizi
yalnız bunu ekleyen arkadaş en sonuncu şahsa hakaret etmiş.. ama kim diyorsa ÇİRKİN KADIN YOKTUR külliyen yalandır..nasıl yokmuş yav... erkeğin çirkini varda kadının neden yokmuş ki, ?
Biraz boya ve rötuşla insan nasılda değişiyor,doğru söz çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır,paylaşım için teşekkürler can eline sağlık...
Hangisi ayı ayırt edemedim ki iki ayak üstünde olan mı dört ayak üstünde olan mı _? emeğinize sağlık canlar paylaşımlar için teşekkürler.