CANLAR SİZCE DİZİLER GERÇEK YAŞANTIMIZI GÖSTERMEK İÇİN Mİ VAR YOKSA SADECE İZLENSİN DİYE Mİ KONUYOR??? YORUM SİZİN!!!!
valla ilginc bir konu.. ben sahsen fanatik dizi takipcisi degilim ama cevremde cok bagimli insanlar var, evde sanki hayat duruyo butun isler iptal ediliyor felan.. özellikle misafirlige gidildiginde ev sahibi tv nin icine giriyor ya sinir oluyorum ben bu duruma dogrusu.. tabiki diziler izlenilsin diye abartiliyor bence.... ama yasanilmis olanida vardir tabii.. sacma yaa bizene elin hayatindan
ÇOĞU REYTİNG AMAÇLI KONMUŞ DİZİLER BU YÜZDENDE SAÇMALADIKÇA SAÇMALIYOLAR ÇOK ENTERESAN ADAM KURŞUN YİYİP SÜZGECE DÖNÜYO AMA HALA YAŞIYOR AMA GERÇEĞİ YANSITAN BENİMDE FANATİK OLDUGUM BİR KAÇ DİZİ VAR İTİRAF EDEYİM
hepsi cok saçmaaaaaaar ama şuda bir gercek ne kadar izlemiyoruz sacma desekte izliyip o dizilere pirim veriyoruz ve o diziler birden coğalmaya başlıyor gercekler acıdırrrrrr
dizi fanatıigi değilim ama izledigim takıp ettıgım bazı diziler olmuyo degıl ...bence gerçek hayatı yansıtanlar çok fazla degil daha çok eğlencesine..
valla bi ara bende bağlanmıstım dizilere başından kalkamıyodum sonra kendi kendime kızdım ne bu diye basından kalkmıyon dahada izlemedim izlememde artık dış dünyayla ilişkimi kesiyodom neydi o günler ya kurtuldum şükür
BİR DİZİ HARİÇ DĞERLERİ BENCE ALINTIDIR ODA ARKA SOKAKLAR GERÇEKTEN MÜKEMMEL DİZİ BENDE DİZİ HASTASIYIM HTTA HAFTANIN HER GÜNÜ İKİ DİZİM VARDIM KAÇIRMADIĞIM ÇOK SEVİYORUM NE YAPAYIM ALINTIDA OLSA HAYAL ÜRÜNÜDE OLSA SEVİYORUM İŞTE
dizi için fanatik deilim ama şunu bilmeniz gerekir mesela yaprak dökümü gerçekte yaşanmış bir roman eger ilgileniyosanız ve fark edersenizki bir çok dizi kitaplardan yayınlanıyor hayatımıza giriyor izledigimiz diziler bize hayatın içinde nelerin oldugunu anlatıyor diziyi izlersenizki bunu fark edeceksiniz sanki bunları ben yaşadım diyebilirsiniz mesela sıla dizisi töreyi anlatıyor halen bir çok ilimizde töre kavramı kalkmamıştır,agalar aşiretler sonu bitmeyen kan davaları bunları anlamak o kadarda zor deil yaşanmış herşey var o dizilerde gidin dizilere baglanın demiyorum ama dizilerdeki olayları hayatın akışından çıktıgını sakın unutmayın
dizilerdeki kadar zengn bir aile cok rahat ve geniş takılan bir baba görmedim pembe dizilerden alıntıdır bunlar dallasla ulkemıze gıren bu pembe ruya bı cok aıleyı de mahvolmanın esıne getırmıs durumda şöyle bişe var aşk-ı memnu yu severek ızlerım
diziler çok yapmacık olmaya başladı.Konu olarak hepsi aynı insana bişey katmadıktan sonra hiç fayda etmez