canlar radyomuzla ilgi bir anket mutlaka katılın

Konu, 'Forum arşivi' kısmında k_binici52 tarafından paylaşıldı.

?

canlar radyomuzda aþagýdaki þýklarda olmasýný istermisiniz? yada nasýl olmasýný istersini

1. günün berli saatlerinde farklı müzikler olsun

5,9%
  2. hayır sadece türkü müzikleri ile yayın yapılsın

35,3%
  3. evet ikiside olsun ama genelde türkü içerikli olsun

29,4%
  4. bence çok güzel olur

29,4%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. k_binici52

k_binici52 Daimi Üye

evet canlar radyomuz bilindiği gibi türkü içerikli yayın yapıyor ve farklı bir yayında (pop, arabeks gibi) olsunmu görüşlerinizi bekliyorum
    örneğin sabahları biraz hareketli müzikler 2 saat gibi vb görüşlerinizi bekliyorum.

tabiki berli bir saatlerde ol :lol: :lol: :???: :???: :???: :???: acak

2. kazım bence farklı müzikler olsun ama genellikle türküler olsun ben oyumu kullandım

3. mazzda

mazzda Daimi Üye

türkülere agirlik verin.. ha birde arabesk muzik calmayin, igreniyorum resmen

4. Guest

Guest Misafir

ağırlık türkü olsun derim

5. bluedream

bluedream Daimi Üye

oy veren canlar lütfen yorumunuzu ekleyin

türküler agırlıkta olsun bence

6. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

bencede türkülere ağırlık verelim.

7. yorum62

yorum62 Daimi Üye

bence türküler yeter bize birazda özgün tarzda olabilir ama illede varklı bir müzik tarzı yayınlamak gerekirse bunda da seçici olmaktan yanayım yinede türküler zaten bizim yaşam tarzımızı yansıtıyor başka müzige gerek yok bence...

8. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

bence sadece özgün müzik yayını olsun

9. erzincanlım

erzincanlım Daimi Üye

şahsi fikrim türkü ağırlıklı

10. pınar__

pınar__ Daimi Üye

genelde türkü ağırlıklı olmalı ama farklı müzklerde olabılır belırlı saatlerde ..tabi arebesk müzik hariçç

11. yasemin

yasemin Daimi Üye

Ben oyumu her ikisinden yana kullandım. Yanlız damardan parçalardan nefret ederim. Slow parçalar harika olurdu mesela Celin Dion süper bir ses ruhu rahatlatan. Tavsiye eder dinlemek de isterim radyodada.Ama tabiki türkü ağırlıklı olmasını tercih ederim.özümüz çünkü türküler.

12. filiz62

filiz62 Aktif Üye

tabikide türküler callınsın ama özgün müziklerede yerverilsin mutlaka :???: :???: :???: :???: :?

13. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

rock da olsun new metal az da olsa olsun yane

14. alevigenc

alevigenc Daimi Üye

türkü ağırlıklı olsun daha iyi olur can

15. NOname

NOname Daimi Üye

1&2 saat farklı müzik olabilir, :???: :?

16. kigi12

kigi12 Daimi Üye

valla yurtdisinda yasayan biri olarak , türkülere ac oldugumuzu belirtmek istiyorum... muzigin her tarzini dinlerim yeter ki kulaga hos gelsin ama agirlik türkülerimiz olsun lütfen........ basarilar dilerim can

17. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

bence farkli farkli müzikler olursa da iyi olur... :grin:

18. oktay

oktay Daimi Üye

Ben dj lik de yaptığım için arada pop müzik gibi yayınların da yapılmasından yanayım. Her tür müziğin yayınlanması gerekir bence...

19. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Evet turku ıcerıklı muzıklerden yanayız ama arada sırada slov turu parçalarında yayınlanmasını ıstıyoruz sonucta Radyocanlar yayının bır formatı var ve bunun dıısında bırkaç pop muzıkte yayınlanması gusel olurdu dıye dusunuyorum Teşekkürler...

20. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bende turku agırlıklı olsun dıyorumm bızım aslımız ozumuz turkulerdedır....arada canlı turluler calınabılır ama farklı bı tarz uygun olmaz kanımca...kaldıkı bu radyo sadece bızde degıl aynı anda bır cok (alevı sıtesı) sıtede yayın yapmaktadır.turku ggıbı sı yok canlar bızı ancak turkulerımız anlar ..turkulerımızle anlatırız kendımızı ozumuzu,sevdamızı,kırgınlıgımızı,hasretımızı,gurbetımızı....gayrısı yaraamaz bızee : ) :) :? (ama yogun talep olursa tabıkı olabılır bellı saatlerde )

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş