ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Yedi düvel çıktı karşımıza Toplarla tüfeklerle gemilerle Dünya baş edemedi karşı gelemedi Göğsü iman dolu yiğitlere Dövüyorlardı dağları taşları ateşlerle Mevzilere sanki ölümler yağıyordu Kolu bacağı parçalanan cengâverler Vatan sağ olsun diye bağırıyorlardı Anasından sılasından eşinden ayrılanlar Kim bilir kaç yetim öksüz bıraktılar Kükrediler pençeli aslanlar gibi Tarihi unutulmaz destanla yazdılar Şahlandı her biri ALLAH ALLAH diyerek Ölümü mükâfat sayarak atıldılar ileri Boynunda taşımayı bilsin bu halk Gururla onurla mukaddes şerefi Bilsinler ki; bu eşsiz vatan uğruna Hiç bir değer ölçülmez paha biçilmez Dünya bunu yaşadı dersini aldı Gördüler ki; ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Nafiz YILMAZ
Şiir çok güzeldi ama içinde olan duygular şu an gerçek mi. Keşke öyle olsa. Tek birşey söyleyeyim savaşta değil ama sonrasında ellerinde biralarıyla mini etekleriyle geçtiler Çanakkale yi...
Her 18 martta elımısde bır karanfılle kosarıs şehitliklere , her kostugumda adımlarım sankı o an savasın ortasındaymısım gıbı urperıyorum . Ama onlar urpermedı korkmadı onlar ölmedı onlar suan KALBIMIZDE SEVGİYLE SAYGIYLA RAHMETLE ANIYORUS ÇANAKKALE :lol: GEÇİLMEZ :lol: Emeğine sağlık abi çok derindi Teşekkürler..
Evet oktay can her zaman gerçek yalan olan sadece çanakkale detanı yazan o eşsiz kahramanların kemiklerini sızlatanlar ülkeyi peşkeş çekenler onalar tarihin aleyhimize olan akışını değiştiren ölümsüzler göğsünü siper eden ölümü hiçe sayanlar desteğine teşekkürler oktay can
Sağolasın sevgi çanakkaleyi gezdikten sonra yazdım bu şiiri insan hissetmeyince yaşamayınca yazamıyor aslında yazacak daha çok şeyler var birde uzun çalışmam vardı onu tamamladım çanakkalenin kahramanalrı destanı diye yazdığım çalışma onuda çanakkale haftasında yayınlayacağım desteğine teşekkürler sevgi can
sağolasın zilan can sende bütün şiirlerimden sonra güzel saptamalar anlamlı mesajlar yazıyorsun eyvallah zilan can her şiirime verdiğin can dan desteğine teşekkürler can dost