bunlar hayat felsefeleri okuyun öğrenin:))

Konu, 'Serbest bölge' kısmında mert_elagozlum tarafından paylaşıldı.

1. mert_elagozlum

mert_elagozlum Daimi Üye

50. Güneşe döndüğünüz zaman,gölgeler hep arkanızda kalır. HELEN KELLER
    51. Bir çocuk için anası ve babası dünyayı temsil eder. Çocuk, annesi ve babası nasıl davranıyorsa,
    dünyadaki herkesin de aynı şekilde davranacağını düşünür,
    M.SCOTT PECK
    52. Eğer , gelecek hakkında düşünmezseniz, asla bir geleceğiniz olmaz. HENRY FORD
    53. Ne yaparsanız yapın onun sanatçısı olun. Sokak süpürgecisi de olsanız,
    onun Picasso’su olun. MARTİN LUTHER

54. Kendi gücünüzü kendi istediğiniz gibi boyayabilirsiniz STEVE CHANDLER

55. Bir çocuk için anası ve babası dünyayı temsil eder. Çocuk annesi ve babası nasıl davranıyorsa, dünyadaki herkesin de aynı davranacağını düşünür. M.SCOTT PPECK

56. Sanki sonsuza dek yaşayacak gibi ilim öğrenin. Sanki yarın ölecekmiş gibi yaşayın. John WOODEN

57. Firmamızın sahip olduğu tek varlık,insanın düş gücüdür.

58. Mutlu olduğumuz için şarkı söylemeyiz,şarkı söylediğimiz için mutlu oluruz. WİLLİAM JAMES

59. Her sorun içinde armağan saklar. RİCHARD BACH

60. Asla bulunmadığınız yeri terk etmeniz imkansızdır. NATHANİEL BRANDEN

61. İyimserlik,kötümserlikten daha etkilidir. MARTİN SELİGMAN

62. Hayal gücü gerçeklerden kaçmak için değil,onu yaratmak için kullanılmalıdır. COLİN WİLSON

63. Yitirenler başarısızlığı getireceği cezaları düşünürlerken; kazanlar,başarının getireceği ödülleri gözlerinin önünde canlandırırlar. ROD GİLBERT

64. Sen kendin,başkalarında görmek istediğin değişikliğin bizzat kendisi olmalısın. GANDİ

65. Kendinizden komik çözümler bulmayı deneyin. Gülmek , düşünceniz üzerindeki tüm sınırları kaldıracaktır. STEVE CHANDLER

66. Zihninizdeki kargaşayı temizleyin,daha büyük başarılarınızın önündeki engelleri kaldırın. :lol:

2. yasemin

yasemin Daimi Üye

Paylaşımın için sağol can.

İnsanlar bunları okumakla kalmayıp birde uygusalar dünya daha güzel olurdu.

Benim yaşam felsefem paylaşmak vermeyene verin ki en sonunda oda paylaşmaya başlıyor utancından almaktan bıkıyor.

Dünyaya ne olursa olsun gülen gözlerle bakmak ağlamakla sorunlar çözülmüyor çünkü.

Kötülüğe bile çok zor olsada iyilikle yanıt vermek, karşındaki durup düşünüyor ben ona ne yaptım o bana nasıl davranıyor diye.

Kazanan ben oluyorum bunları yapınca.(İnsanda suçluluk psikoloji oluşturuyorum susarak ::))) ben deneyin derim.)

Sayfayı Paylaş