Bugünde ağladım⦠Dün gece de⦠Korktum, gözlerimi yumdum karanlığa, bir bıçak gölgesinde uyudum⦠Düşündükçe insanlığın kaybettiği şeyleri, yaşamaktan soğudumâ¦. Sokaklarda olanlara baktım. Kapkaççısı, yalancısı, hırsızı vesaire vesaire⦠Ağzıma alamadım insanların günahlarını. Utandım canım yandı. Bugünde sen olsaydın, Tıpkı senin olduğun diğer bugünler gibi⦠Sana anlattıkça içimi acıtan her şeyi, Sen o sıcak sesinle içimi huzura boğsaydın. Dünyadaki kötü şeyler senin yüreğinden uzak, en masum haller senin kimliğin, Temiz, yalın, yalansız, su gibi, ekmek gibi değerli, yokluğunda canımı yakan yüreğinâ¦. Ağlamayacağım diyemem şimdi sana⦠Ağlayacağım çünkü yoksun; Beni teselli edecek bir annem kaldı, o da çok uzakta sarılıp koklayamam, yatamam koynunda⦠Sen de çok uzaktasın,sesin uzakta, suretin uzakta, en kötüsü ne biliyor musun?... Yüreğin de çok uzakta. Ve içimdeki acının dinesi hiç yok⦠alıntıdır canlar
şöyle bir genel değerlendirme yaptım da şiir yazan arkadaşların yazdıklarına, hemen hemen hepsi ağır aşk şiirleri. umarım o ağırlık en kısa zamanda üstünüzden kalkar. fazla melankolik olmayın hayatı birazda akışına bırakmaya çalışın yaw. herkesin yüreğine sağlık. garip olanda acıların şaheserleri ortaya çıkardığı.