Sorarlarsa sana hiç can yaktın mı diye, Bir zamanlar bir garibin canını yaktım de. Çok mu sevmişti seni derlerse, Hiç kimsenin sevemeyeceği kadar de. Üç günde değiştiriverdim onu, Kalbine sevgi tohumları ektim de. Bekledim bana iyice bağlanmasını, Sonra terk ettim bırakıverdim de. Hasretti sevmeye sevilmeye, Aşkını anlatırdı ba...na kalemle, Tenhalarda beni beklerdi özlemle, Zaten vurulmuştu bir de ben vurdum de. Uyuyamazdı geceleri beni düşünmekten, Sanki kalbi dururdu beni beklerken, Yürüyemezdi yanımda dili tutulurdu gezerken, Elimi tutmak istedi de tutturmadım de. Unutma beni derdi yıllar geçse de, Düşünme şimdi kimi seviyor diye, Hiç tereddüt etme seni sevdiğime, İçinde bir ateş yaktım hala yanıyor de. Çatılmasın kaşların beni anlatırken, İçi gülsün gözlerinin portremi çizerken, Sorarlarsa adı neydi nasıl biriydi diye, Şey hatırlamıyorum bir garipti işte de. Ben terk edicem diye hep korkardı de, Allah’a yalvarıp saatlerce ağlardı de, Sevilmeden seviyordu ne kadarda saftı de, Bir iple bağlıydı hayata ben koparıverdim de. Hayalimle konuşurdu gündüz gece, O kadar çok seviyordu ki, O kadar çok seviyordu ki kaldıramadım de. Kalbini çaldım onun kalpsiz bıraktım, Kalpsiz insan yaşarsa yaşıyor sandım, Bir dünyası vardı onu da ben kararttım, Bıraktım boşluğa sallanıyor de. Söylerdi adımı rüzgar eserken, Geldi sanırmış beni yıldız kayarken, Kesilmiş umudu şafak sökerken, Gitmeyince aramayınca yok olup eridi de. Vuruldu kalbinden benim sevgimle, Aşık oldu ama acı çekti günlerce, Hazırladı kefenini kendi eliyle, Bir çukur kazdı bende gömdüm de…
Cok güzelmis siir emeginize saglik (vefasizim askim kendim bile saskinim )diye koyun adini siirin bence