Bu sensizlik sevdalı bana... Bu sensizlik gitmek bilmiyor. Nefret etsem,kaçsam,saklansam nafile,hepsi boşuna. Sensizlik ne yapsam yüreğimden elini çekmiyor... Bu sensizlik sevdalı bana... Binbir yemin ettiğimi bile bile seni unutmaya bırakmıyor ellerimi.En ağdalı küfürleri savurduğum sensizlik siyah bir karanfilden yanlızlığı süs yapıyor yakama.gözlerimden dökülen her damlayı öpüyor gecenin sessizliğinde.Çaresiz saklıyorum yüzümü sensizliğin soğuk koynuna,ben üşüdükçe o kaynıyor,o yandıkça ben kaçamıyor,eriyorum ellerinde... Bu sensizlik sevdalı bana... Adım adım takipte bu günlerde gizlice.Cadde sokak demiyor . Hissediyorum adımlarını ardımda.Kaçsam koşuyor ,dursam soluğu hep ensemde... Bu sensizlik var ya.Ahh bu sensizlik bırakmıyor yeni sevdalara yüreğimi.Her yeni sevgi tomurcuğunu binbir kıskançlıkla param parça ediyor güçlü avuçlarında.Her gün biraz daha büyüyerek güçlenerek gölge oluyor bedenime... :-o :-o
çok güzel bir anlatım olmuş....teşekkürler devrimmm.... aslında acıyı sevdiğimizdenmidir, çok acı çektiğimizdenmidir bilinmez, gerçek hayatta kendimizi hep bu gibi cümleler ile tanımlarız. kurtulmak lazım bu hallerden ama nasıl... bilen varsa söylesin
haklısın ero !! ama genel anlamda dusunursek her zaman bı sekılde uzulcegmız durumlar karsımıza cıkyıor bunu da en ıyı sarkılar ve buna benzer sıırler....vs ıfade edıyor ... kucukte olsa bı seylere uzulcek durumu herkesın wardır dıye dusunuyorum.. bu arada tesekkur ederım begendıne sewındım
devrim işte insanın mantığını yerle bir eden sihirli kelimeler bunlar.............. Bu sensizlik var ya.Ahh bu sensizlik bırakmıyor yeni sevdalara yüreğimi.Her yeni sevgi tomurcuğunu binbir kıskançlıkla param parça ediyor güçlü avuçlarında.Her gün biraz daha büyüyerek güçlenerek gölge oluyor bedenime...
katılıyorum diyorsun ama hep acılı isot gibi yazılar yazıyorrsun.. emin olki o duyguların aynısı milyonlarca insan tarafından yaşanmıştır vede yaşanacaktır.. önemli olan o savaştan o buhrandan, senin nik'in sembolü olan ateş gibi bir zafer ile çıkabilmek.. yok o şekil çıkamazsak işte o zaman sıradan kişilik oluruz, diye düşünüyorum.... ŞAHSEN BEN SIRADAN BİR KİŞİLK OLMAYI KABUL EDEMEM..