Bu kadar üzen birini unutmak çok zor nedennnnnnn !!!!

Konu, 'Üye Şiir Köşesi' kısmında ALEVİ88 tarafından paylaşıldı.

1. ALEVİ88

ALEVİ88 Yeni Üye

Beni çok üzdün sen,1 yılda bana çok kötü şeyler yaşattın.
    Oysaki benim en mutlu olma zamanım yaşım genç,sağlıklıyım,ailem iyi ...
    Senden tek istediğim bna sadık olup beni sevmendi,bu kadar zor mu
    geldi sadık olup sevmek...

Beni çok üzmüş olmasına rağmen unutmakta çok zorlanıyorum ben napıcam ya ...
    Hayatıma başkasını alırsam unutmak için o zamanda kendimi ve karşımdakini
    kandırmış olacağım hepsi bu...
    unutmak için yapılacak en iyi sey nedir,kötü yönlerini düşünmek mi ?
    Yada duyguları bir kenara itip sadece mantıklı hareket etmekmi gerekir ??
    Yardım edin canlar dostlar yoldaşlar!!

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

can kardesım tek yol SENI UMURSAMAYANI SENDE UMURSAMA ...verdıgın degerı anlamadıysa bırak gıtsın ...kalması bısey ıfade etmez zaten olmak ıcın olur sadece sen ıstedıgın ıcın buda ıkınızde acı verır o kadar ....yoluna bak neler unutulmamıskı bu unutulmasın belkı zor belkı aglayarak belkı hayata kuseceksın ama bı sure sonra bu halıne guleceksın emın ol....yenı bırı cıkacak karsına yıne seveceksın bunu hatırlamayacaksın bıle hatta belkıde daha once hıc sevmemısım dıyeceksın anladıgım kadarıyla gencsın emın ol daha cokkk sevıp sevıleceksınnn deneyerek yanılarak bulacaksın elbet dogruyu ...hersey gonlunce olsun....

3. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

bi insan için deger vermedigi halda onu sevmek evet çok acı vericidir can ama dileginde dedigi gibi eger seni umursamıyosa sende umursama ve acılarını düşün bence kötü yönlerini düşün ve unutmaki hiç kimse için acı çekmeye degmez umarım hayatında seni sevecek ve saygı gösterecek biriyle tanışırsın bence çok takma herşey gönlünce olsun.

4. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

valla can ben canım yana yana unutum gitsin kendisi gibi birini bulsun dedim artık başka çare yok neyse emeğine sağlık can güzel paylaşım olmuş

5. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

aslında başlarda unutmak çok zor oluo çok canın yanıo ama araya NEFRET karışınca umurunda bile olmuo...

Sayfayı Paylaş