Kendısıne yogun cabasından ve emeklerınden dolayı cok cok cok tesekkur ederıyorum ve aynı azımle devam etmesını canı gonulden dılıyorum )) yener,durmak yok yola devam
yeneeeer koşşş yeşil slogan atılıyor) yenere binlerce teşekkür radyodaki emekleri için ve kıymetli yorumların için tebrikler yenercim
yılın dj ınıde sececez yener ona gore yap yayınlarını tabı bende olacam adaylarda hadı bakalım hodrı meydan
ilk olarak; tebrikler için çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerle bugüne geldik daha güzel günlerede erişmek temennisiyle icraatlarada en yakın zamanda başlıyoruz oktay söz verdiğimiz gibi iş aş linkin baş ikinci olarak; seyduna_34'cüğüm sözüm sana sen hodri meydan dedikten sonra ben her türlü kapışmaya varım yılın dj'liğine değil yılın üyelğine oynayacağım 2010'a damgamı vuracağım demedi deme sonra
yener tbrklr la haftanın uyesı olmussun haftanın futbolcusu gıbı hadı gozun aydın bunu kutlayalım ıcelım
saolasın kuticiim senıde alıyorum ihtiyar heyetine birinci sıradan işte buna hayır denmez kuti kutlayalım