Bizde Her numara var :))

Konu, 'Komik resimler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

emegıne saglık kaptann bu kadarmı guzel oturur yaaa tam bulmus layıgını ılahı adalet ıste :) :) :) :) :)

allah onları bıldıgı gıbı yapsınn.........

3. selenayy

selenayy Daimi Üye

:) :) :) :) :)

sözün bittiği yer olmuş emeğine sağlık kaptanım

4. ero

ero Daimi Üye

sevgili ülkemin, türbanı savunarak aklı ve hakkı olduğunu savunan kadınların ; dinin tüm değer yargılarının kendileri üzerinden ifade edilmeye çalışıldığının ve kafalarına empoze edilen bez parçaları ile sadece kendileri üzerinden yürütülen ali-cengiz oyunlarının ayırdına varacakları yok.

eeeee erkek hegemonyası böyle birşey işte.

türban altındaki ampül çok ilginç olmasa gerek

5. gecekorsanı

gecekorsanı Aktif Üye

BEN ONU BUNU BİLMEM EFENDİM. HER ŞEY PARA. MADDİYAT, İKTİDAR SAHİBİ OLMAK, GERİSİ BENİ İLGİLENDİRMEZ EFENDİM. PARA İKTİDAR BENİM OLSUN, ZENGİNLER BENDEN OLSUN, ÜLKE KİMDEN OLURSA OLSUN...

BUNA GÖZLERİ İLE GÖRMEK DEĞİL DE; KALBİ İLEİ GÖRMEK DERLER. HİSSEDEREK SİYAHI BEYAZ BEYAZI DA SİYAH DİYE, BUNA KENDİLERİ DE İNANIRLAR. "BİR DİN ULEMASINA İHTİYAÇ VAR O YETER BİZE, FETFALARI İLE BİZİ YÖNLENDİRSİN NE EYLERSE DOĞRU EYLER."

6. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

Mustafa Kemel Atatürk 60 yıll evvel söylmiş ''memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

ama biz hala körüzz uyuyoruzz yazıkkk.......

7. gülüş

gülüş Daimi Üye

sanırım buda sıfır numara olsa gerek baksanıza hiçbir yerden ışık gelmiyor
    her yan kapkaranlık resim çok güzel oturmuş valla

teşekürler kaptan

8. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

KareLer BirBiriNe Çok qüzeL uyMu$ :p :)

9. ercan19

ercan19 Daimi Üye

emeğine sağlık kaptan güzel resimler

10. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

herkes bişiler demiş du bende eksik kalmayayım: Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş :D
    Bu konuya yakışan en güzel söz bu:D:eek::(y:(y:(y:(y:))))

Sayfayı Paylaş