Bir Keçi Nasıl Taşınır. :)

Konu, 'Komik resimler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

2. selenayy

selenayy Daimi Üye

:) :) :) :) :) burası nere yaa keçiler kutsal mı yoksa :) :) :)

emeğine sağlık kaptanım

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

inanılmaz o keçi öyle nasıl durabiliyor acaba ayaklarını adam kendine mi bağlamış ilginç resim :)
    teşekkürler kaptan

4. ero

ero Daimi Üye

keçi benim en sevdiğim canlılardan biridir.

görüntüler için teşekkürler

5. Guest

Guest Misafir

kecinin ayaklarini birbirina baglayip adam canta takar gibi takmis,ne zeka.tesekkür alevi_kaptan ilginc resimdi :) :)

6. musayuce

musayuce Daimi Üye

keçiyi bağlamamış kendine,resme dikkatli bakmıyonuz.Keçi sıkı sıkı sarılmış adama,ve ikisininde mutluluğu bakışlarından belli :-D :)

7. Guest

Guest Misafir

ne yani keci ve adamin mesut askimi diye olaya bakmak gerekli musayüce,bir öyle sarilacagimiz askimiz olmadida bizim kusura bakmayin:) :) :) :)

8. musayuce

musayuce Daimi Üye

belki aşık değiller,kardeş veya dost olabilirler :) :-D ortak yönleri olmuş veya bi eğlenceden kafaları güzel olarak geliyo olabilirler :) :)
    sahil kenarlarında gece içkiyi kaçırıp birbirini sırtta taşıyana böyle gülücükler saçana çok rastlarız :) :)

9. Guest

Guest Misafir

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) allah iyiligini versin musayüce.cok güldürdün beni saol

10. kigi12

kigi12 Daimi Üye

valla erkan bende kizlarimi böyle tasiyorum :D :D gerci artik buyuduler ama...komik görüntülerdi , tsk

11. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

ben çok sevimli ve tamamen masum buldum bunu çok güzel bişi sanki geçi orda çok rahat gibi çok şirin..

12. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

bu Keçi Çok AkıLLı... :-D

Sayfayı Paylaş