BİR DÜNYA KURULSUN Kİ Bir dünya kurulsun ki Çocukça yaşamak istediğim Bir dünya kurulsun ki Emekle arın teri ile dilediğim Bir dünya kurusun ki Mutlulukla huzurla beklediğim Bir dünya kurulsun ki İnsanı insanca sevdiğim Savaşların vahşetin üzerinde olmadığı Renk cümbüşüne dalmış çiçeklerin solmadığı Bir dünya kulusun ki öyle görkemli Haksızlığın adaletsizliğin çirkinliğin yer bulmadığı Bir dünya kurulsun ki Sevginin barışın yaşadığı Bir dünya kurulsun ki Yaşayanların lezzet tattığı Bir dünya kurulsun ki Herkesin geleceğe umutla baktığı Bir dünya kurulsun ki Yoksulluğun sefilliğin yere battığı Nafiz YILMAZ
Savaşların vahşetin üzerinde olmadığı Renk cümbüşüne dalmış çiçeklerin solmadığı Bir dünya kulusun ki öyle görkemli Haksızlığın adaletsizliğin çirkinliğin yer bulmadığı emegıne yuregıne saglık abımm keske boyle bı dunya olsa....
Bir dünya kurulsun ki Çocukça yaşamak istediğim Bir dünya kurulsun ki Emekle arın teri ile dilediğim Bir dünya kurusun ki Mutlulukla huzurla beklediğim Bir dünya kurulsun ki İnsanı insanca sevdiğim Nafiz YILMAZ Emeğine sağlık CaN guseldi Teşekkürler...
haklısın seyduna can aslında dünyayı insanoğlu kirletiyor katlediyor acımasızca ben bir dünya kurulsunki derken mevcut olan bir dünya var barışın hoş görünün olduğu insanların kardeşlik ve sevgiyle yaşadığı hakkın hukukun riayet ettiği bir dünya kurulsun diye dile getirdim savaşların kötülüklerin açlığın sefaletin olmadığı bir dünya olsun özlemini duyduğumuz o dünyadan bahsettim can dost
beğendiğine sevindim zilan can emek kutsaldır alın teri ile kazanılan emek dahada kutsaldır biz eşitliğin insanlığın yaşadığı kötülüğün zorbalığın yer yüzünden yok edilip silindiği bir dünya istiyoruz çocukların gülüp oynadığı mutluluğun huzurun eksik olmadığı bir dünyada yaşamak hakkı istiyoruz bir dünya kurulsun ki derken kötü düzenin olmadığı bir dünya olsun istiyoruz zilan can sağolasın fikirlerine düşüncelerine sağlık can dost
Er yada geç böyle bir dünya kurulacaktır Sizin gibi değerli insanlar olduğu sürece böyle güzel şiirler yazan ozanlarımız oldukça Şiirde özlemle anlatılan dünya neden olmasın Değerli Can Emeğinize ve yüreğinize sağlık Şiirlerinizle siteye değişik bir soluk getirdiniz