Bilirmisin yalnizlik ne demek? Bilir misin? gökyüzündeki yildizlardan medet ummayi? Uzattin mi elini bir yildiz boyunca, belki, tutarim diye farkinda olmadan? Uykusuz kalmayi bilir misin sabaha kadar? Hiç küstün mü hayata? Aslinda kendinsindir küstügün küçügüm? Kapatip gözünü hayaller kurdugun oldu mu gelecege dair? Bazen küçük bir masumiyet belirir tebessümünde, bazen gözünde hirçin bakislar. Kizdin mi kaderine günlerce? Kendini taniyamadigin oldu mu hiç? Bazen cesaret edemeyen konusmaya ve bazen de hiç susmayan sen. Sevdin mi birini? Her yagmur yagisinda saatlerce bekledin mi sevdigini pencerenin önünde? Bir yudum sevgi dilendigin oldu mu sert bakislardan? Yaslanacak bir omuz aramadin mi? Birden güldügün oldu mu sebepsiz? Her siirde kendinden bir seyler bulmadin mi hiç? Rüyalarda yasadigin oldu mu hayatini, istemedigin oldu mu uyanmayi? Baktigin ama göremedigin oldu mu etrafi? Ufak bir sorunu büyütüp ölmeyi de mi istemedin hiç? Sebebini bilmedigin bir agirlik çökmedi mi üstüne? Büyüdügünü farkedip zamana düsman oldun mu? Hecelerin az geldigi, kelimelerin yetmedigi oldu mu duygularini anlatmaya? Agladigin oldu mu sebepsizce sabaha kadar? Belki, sen, aglamayi bilmiyorsundur , sevmeyi bilmedigin gibi. Iki damla yas degildir aglamak... Önce hüzünlenmek, sonra düsünmek, hayal etmek.. Anilari yasamak, büyük bir özlem içinde o küçük oyuncak bebege sarilmak. Iste budur aglamak ve yeniden yasamak... Netten..
Bunların birçoğunu hayatımın bazı dönemlerinde yaşadığım,söylediğim olmuştur.Paylaşım için saol hakan
Evet haklısın.Bence insanın yalnızlığada ihtiyacı var.Mesela ben çok seviyorum yalnızlığı kendimle başbaşa kalmayı hem bu beni dinlendiriyor hemde biçok şeyin değerini daha iyi anlamama yardımcı oluyor
Evet çok haklısın yalnızlık birçok şeyin değerini anlamamıza yardımcı oluyor... İnsan yalnız kalınca anlıyor arkadaşlarının, dostlarının ve de ailesinin değerini. Artık onlara daha fazla değer vermeme ve daha fazla zaman ayırmamı sağladı...
Eğer bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize yaşadığımızın bir belirtisidir. Yanlızlık sevdiklerimizin değerini anlamamıza yardımcı olur. Herkes kimi zaman güler kimi zaman ağlar yaşamak bu işte acı ile kavrulmak inadına yaşamak...
hısım emeğine sağlık evet insanlar bazen yanlız kalmka zorundalar ve kafa dinlemek zorundalar hısım paylaşımiçin saol
evet kardesim iyi birkonuya deginmissin yanlizlik: cevren insan doluyken yanlizlik nedemektir ben bilirim.bir kaccesit yanlizlik vardir.ama en acisi bu hayatin acimasiz cizgisinde yürürken bir sicak yuvasizsan vs.vs.vs.anlatmasi dahizor :grin:
ELine saglık hakan kardeş güzel olmuş bende çok iyi bilirim yalnızlıgın ne demek oldugunu cok yalnız kaldığım günler oldu...
SAOLASIN HISIM EMEĞİNE SAĞLIK EVET YANLIZLIK BAZEN İYİDİR AMA ARTIK BENDE YAZNLIZ DEĞİLİM GALİBA ARADIĞIMİNSANI BULDUM ÇOKTA MUTLUYUM ARTIK YANLIZ DEĞİLİM
aslinda yanlizligi hic sevmem. ama biz insannar ister istemez bazen yanliz kalmak zorundayiz. tamam kisa vadeli yanlizlik bazen bir ihtiyac,ama uzun vadeli yanlizligi dusunemem bile..................