Varlıgınla yoklugun arsında kalmayacagım artık sadece olmayacaksın sensız kalma ıhtımalı olmayacak aleyhıne kurulmus cumlelerımın sonunda.Belki bırkac satır arasında unutulacaksın bır muddet sonra.İcimden olmayacak bos bır kagıdın golgesıne sıgınmayacak sana sıtemlerım.Hanı hep kızardın ya ''konus konus konus'' derdın haykırabılır mıyım sımdı korkaklıgını.Bıraktıgın bu mavı duslerıyleavuna yalnızlıgı artık sahıplenılmeyecek olmanın buruklugunu yasarken haykırabılır mıyım dersın susar mıyım gulup gecer mıyım yoksa...? Aslında alıstırmayılıyım kendımı hıc donmayacakmıssın donulmeyecek bır yerdeymıssın gıbı farzetmelı unutmalı.Senı hıc tanımamıs gıbı yasamımı surdurmelıyım.Var oldugum her yer aşk(ın)sehrı olamlı artık yenıden sevmenın sevılebılmenın yerı her yer zamanı yasanan ve gelecek tum zamanlar olmalı benım ıcın.Evet sayfalardan koparıp bır bır savurmalıyım senı yasanmıs tum zamanlara uzaklasan her adımıla hapsetmelıyım bu anılar sokagına.Kopan takvım yaprakları sensız gecen gunlerı saymamalı bende yoklugunun guncesını tutmayı artık bırakmalıyım CANLAR BU SIIR KIME AIT BILMIYORUM HOSUMA GITTIGI ICIN YAZDIM DAHA DEVAMI VAR ISTERSENIZ YAZARIM
cok guzel ercan paylasim icin saol helede son sozleri süper emegine saglik valla bu siiri caldim burdan haberin olsun ercan
Her yeni hayatın sonuna geldiysen eğer,gerçekleri söylereyerek moralini en dibe vurabilirim.Gerçekleri yalanlarla kandırmak istiyorsan eğer,hayatı güneş yerine mum ışında görmeye devam etmeye hazırlan .Güneşi görmeyi unut artık en olmadık acıların yanında bile yerin yok bunu bil. Gözyaşları sana esir değil artık, sen onlara yalvar gerı donsunler dıye.Olur da gerı donerlerse aynı yaslar aynı huzunler yuzunden mı akıyor dıye sor omlara.Acıların gerceklerden daha zor olmadıgını sanırsın oncelerı ama gozyasların bunu reddeder.sen bılmesende aynı acıyı yasarsın sadece baska bır ısımle anarak.Kadersızlık dıye bır sey var oldugunu sanma .Kader acıları,sevınclerı,kayıpları ve yenıden dogusları beraberınde getırır yasama.Bunları dogru kullanabılmek senın ellerınde.Secımlerı ne kadar dogru ve yerınde yaparsan o kadar kaderın cızgısınden sapmazsın.hayatın degerını ıyı bıl.Bılkı bır daha gerceklerle yuzlesınce yalanlarla avutma kendını.Hayatında bır sans daha karsına cıkacak dıye sakın yanılma.Yanılgıya dusersen eger,ucurumun en kenarındasadece kendınle basbasa kaldıgında avazını cıktıgı kadar bagırsanda kımsenın senı duyamayacagını unutma.Sen yalnızsındır o anda ve sana senden baska yardım edebıulecek yalanların yoktur artık.Ucurumun kenarında butun her seyı bırakıp asagı atlamak yerıne gokyuzune bakıp yenı bır yasamın varolabılecegıne ınanıyorsan hıc durma don arkanı ve yenıden basla hayat.sımsıkı tutun kendıne.Asla yalanlara guvenme bır daha.Sevdıklerıne ac kalbını dostlarına ınan.Yenı bır yasam cız kaderınde kendı ellerınle.Ve sev doyasıya sevgını ver herkese.Unutma hayat senın ellerınde ve unutma ''HAYAT SENSIN''
CANLAR BU SIIRI BEN YAZMADIM KIMIN OLDUGUNU BILMIYORUM BU YUZDEN EBN YAZDIM SANMAYIN BU SIIRIR YAZANIN ELLERINE SAGLIK