Beni canımdan bezdiren ÖKSÜRÜK..

Konu, 'Hayat Bilgisi & Kıssadan Hisse' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

ÖKSÜRÜK
    öYLE İÇTEN ÖKSÜRÜYORDUM Kİ, SANKİ CİĞERLERİM PARÇALANIYOR SANIYORDUM.AKŞAMLARI RAHAT UYUMAK İÇİN OYSA HEP DERİN DERİN NEFES ALIP UYUMAYA ÇALIŞIYORDUM.AMA YAPAMIYIRDUM SANRIM.HER GÖLZERİMİ AÇTIĞIMDA CANIM ANNEMİ, HEP BAŞ UCUMDA BANA İLAÇ YADA SICAK ÇAYLAR İÇİRMEYE ÇALIŞIRKEN BULUYORDUM.ANNEMİM KOKUSUNU ALIP KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDERDİM.UYKUSUZLUĞU GÖZE ALARAK HER ÖKÜRÜK SESİNİ DUYUNCA BAŞ UCUMDA BULURDUM.YAVAŞ YAVAŞ İÇİMA BAŞLARKEN ÇAYI ANNEM RAHATLARDI SANKİ, BEN DEDĞİLDE OYDU HASTA OLAN SANKİ..BU 8.10 GÜN BÖYLE SÜRDÜ VE BEN HALA İYLEŞEMEDİM.ANNEMİN O SICACIK KOLLARINDA MİS GİBİ ANNE KOKUSUNDA GEÇİRDİM GECELERİMİ.ATLATAMADIM HASTALIĞIMI..İYİ Kİ ANNEM VAR İYİKİ HEP YANIMDA.CANIM ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM.SENSİZ YAŞAYAMAM..DÜŞÜNÜYORUMDA BABA OLUNCA ANNEMİM YAPTIĞI GİBİ DAVRANABİLECEKMİYİM.O FEDAKARLIĞI GÖSTEREBİLECKEMİYİM. ALLAH BÜTÜN ANNELERE UZUN ÖMÜRLER VERSİN.HİÇ BİR ÇOCUK ANNESİZ KALMASIN...
    SAAT 00:35 BEN UYUYAMADIM KALKTIM VE BURAYA YAZDIM...

Belkide kendimi kandırıyorum öksürük bahane..

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

dılerım oksurugun gecer erkan fena usutmussun galıba dıkat et kendıne analar boyle ıste erkann sen hasta olursun ama o senden daha cok acı ceker allah kımseye onların acısını yasatmasın bende dıyorum anam olmasa ben ne ederım dıye ama onlarında anaları varmıs be erkan ne dıyem allah benım canımı ondan once alsın baska bısey gelmez elımden ....

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

Can çook geçmiş olsun varsa her akşam ıhlamur iç öksürüğe iyi geliyor hatta günde bi kaç defa içersen daha çabuk faydası olur

Ha aklıma gelmişken söyleyim siteye öyle karları yağdırdın o soğuklarda kaldın tabi hastalanırsın

şaka bir yana en kısa zamanda iyilleşmeni diliyorum kendine iyi bak Erkan can

4. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim erkan
    ıhlamur içmeni tavsiye ederim öksürüğe bal ve limon karışımıda iyi geliyor içine azıcık karabiber eklersen öksürüğünü yatıştırır ben kızıma öksürük şurubu haricinde bunları uyguladım çok şükür iyi şimdi umarım sende bir an önce iyi olursun kendine dikkat et

5. türkü_gÖzlüm

türkü_gÖzlüm Daimi Üye

çok geçmiş olsun kaptan ewet allah annesi olmayanlar daha iyi anlar bence allah kıymasın annelerinize insan kaybedince daha çok anlıyo keşke o kalsaydıda ben gitseydim keşkee :( tekrar geçmiş olsun

6. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

teşekkür ederim canlar.. ne yazıkki onlar dünyadan göç edince değerlerini anlıyoruz...

hastalığıma gelince bugün gene doktora gittim bronjit olmuşum bi serum yedim bir poşet dolusuda ilaç yazdı ye babam yee bitmez o ilaçlar.. :cool:

Sayfayı Paylaş