Ben seni öslemeyi ösledim⦠Sonra durup dururken depreşti öslemlerim⦠Neyi ösledim, neden ösledim, bilmedenâ¦Yaşadıklarımı bir yöne, bir adama yada yaşanana bağlamadanâ¦Ben ösledim de neyi ösledim. Yada evet bendim ,evet bendim ösleyen de hangi birini ösledim?⦠Hani şu uçan balonumun gidişini gözyaşları ve tuhaf bir heyecanla izlediğim o günü mü?Hiç bitmesin istediğim bir oyunun ortasında annemin yemeğe çağıran sesini mi, yoksa o gidişe duyduğum hüznümü?... Çocukluğumu mu ösledim ben? Yoksa şu başımda kavak yelleri esen zamanda, benim yerime başkasının ellerini tutan sevdiğimin bana verdiği hüznün ağırlığını mı? Ne de çok üzülmüştüm o an, Sanki bir daha hiç sevmeyecektim; sanki bir daha böylesine üzmeyecekti beni hiç bir şey ; sanki bir daha hiç böylesine yanmayacaktımâ¦Nede çok yanılmışım⦠Arkadaşlarımı mı ösledim yoksaâ¦Hani şu lise yıllarını â¦Hani delicesine yaşadığım yıllarıâ¦Hani okulu kırmak için ne mücadeleler verdiğimizi ve ne büyük mutlulukla kutladığımızı kaçışımızıâ¦Nerde mi? Çok mu önemli kutlamada bir tuvalet, yanında yakışıklı bir bay, içerde sana hürmet gösteren bir garson, adını bilmediğin bir sürü yemek, yapmacık bir sevimlilik ve gece sonunda eğlenmiş gibi yapmak.Yeterdi bize sahil kenarı bir avuç çekirdek ve hep bir ağızdan mutlulukla söylenen şarkılarâ¦ve hep şöyle biterdi güzel bir gün ardından aslında ayrılacağı günün daha da yaklaştığını bilen arkadaşların şarkıları âkendine iyi bak deme denmez saçma kendime bakarım elbet sen hiç korkma!!!â Annemi mi ösledim, babamı mı? Karşılıksız sevgimi öslediğim.Bana beklentisiz verilen değer mi?Onların yanındayken, mantıklı hiçbir açıklaması olmayan; ama sana da sormadan içine dolan o huzurumu ösledim. Yoksa seni mi ösledim kendi gururuma çaktırmadanâ¦maviyi mi, gün batımını mı, yıldızları mı⦠Ay denize kristal kristal yansırken fısıldanan aşk sözcüklerini mi.Yoksa senden sonra hiç de güzel olmayan kır papatyalarını mı.Yağmurumu ösledim, ellerini mi?bütün bunlar nedense,durup dururken, şimdi geldi ya aklıma.Şunu anladım aslında:ben seni öslemeyi ösledim,tabi gururum bunu anlarsa⦠kendim yazamadığım ancak beğendiğim bir yazı yani alıntı