Bir blog yazarının kendi bloğuna yazdığı yazı. sizlerle paylaşmak istedim.. ben fasistim cünkü düsmanlarimiza tepki veriyorum! insan insandir demiyorum. ben fasistim cünkü abdyi yerle bir etmek istiyorum! orda mahsum bebekler vardir demiyorum cünkü yilanin basini kücükken ezeceksin. ben fasistim cünkü irkimi seviyorum! türkler herkesten üstündür diyorum ve biliyorum. ilk önce bu yaziya iki saatir bir resim bulamadim ve sonunda kendim bir resim yapmaya karar verdim. resme biraz daha net dikkatli baktiginizda resmin ne demek istedigini anlarsiniz. "inadina lan inadina fasistim" :-} formspringde msnde felan millet bana soruyor. harbiden fasistmisin diye. hea lan harbiden ben fasistim hatta gurur bile duyuyorum fasist olmamla. bircok kisinin basaramadigi sey. iyide niyemi fasistim? fasistlik aslinda kötü birsey degilmi? ne diye gurur duyuyorsun fasist olmakla? yooo niye kötü birsey olsun? ülkücü olmakta kötü birsey öyle degilmi? ülkücüyüm dedigimde aleviler kürtler devrimciler solcular akpliler felan hemen basliyor yok senin amina koyarim ****** git pis ****** defol git ya benim isim olmaz sagcilarla felan diyorlar. ayni bu tepkiyi veriyorlar. eger kürt arkadasim varsa ülkücüyüm dedigim zaman "kizim ne isin olur öyle seylerle" diyorlar. akpli arkadaslarima ben ülkücüyüm dedigimde "biz mhpli degiliz akpliyiz 'normal' parti tutuyoruz". lan sen normal parti tutuyorsunda ben pkk felan gibi örgütmü tutuyorum destekliyorum? agzina sictigimin mali. ülkücüyüm dedigim zaman benim mhpli olmammi lazim? mhpli felan degilim. mhpli olan zaten ülkücü yoktur cünkü mhpyi tutan sadece gerizekali sözde ülkücü olan yavan akilli insanlar. anasi babasi ne bok belli degil cocugun iki üc dengesiz sözde ülkücü arkadasi var beyni yikanmis mhpliyim diye ortalikta geciniyor. siz hic bir gercek ülkücünün türkiyedeki oturan insanlari ayirt ettigini yok o sundan onu sevmeyiz onunla konusmayiz o kötü gel onu vuralim öldürelim dedigini duydunuzmu yaptigini gördünüzmü? hayir dimi!? eee? ben kürdüm dediginde kürt? ülkücü küfür ediyormu? hayir dimi? ben ülkücüyüm dediginde bir ülkücü? o kürt o devrimci o akpli niye küfür ediyor? aslinda gercek fasist olan ülkücüler milliyetciler degil kendi vatanini cok sevmekle fasistlik yaptiklari yok ve vatana millete hayirsiz olan ülkücü olmayan aslinda fasisttir. bunu ama hic bir gerizekali anlamiyor maalesef. kübra sen filistini araplari diger müslümanlari diger irklari milletleri sevmiyordun dimi? aynen sevmiyorum niye sevemki? türkün türkten dostu yok? bize yanasip arkadas olmak isteyenler arkadas degil baris felanda istemiyorlar icimizde olup bizden gözüküp kuyumuzu kazmaya calisirlar. allah askina sen topragini verirmisin ey devrimci ey solcu ey akpli? vermezsin dimi? söz konusu vatan dimi? insan ayrimligi degil. eee o senin - sizin savundugunuz diger insanlar mesela filistinliler niye topraklarini satilar? tabularini felan amerikaya verdiler? onlar türkiyedekiler bizim müslüman kardeslerimiz dedilermi? demediler biz varken baskalarina satilar topraklarini sonra amerika israil agizlarina sictilar... sonra cogu öldü geberdi gelip en son bizden yardim istediler. araplar bizi osmanli devletinde satmadilarmi lan? ingilizlerle beraber olmadilarmi amk. asyali diger devletler cinliler felan ****** karilarini gönderip padisahlarimizi zehirleyip öldürmek istemedilermi? eee neymis efendim. türkün türkten baska dostu yok. bizene lan baska milletden baska devletlerden. müslümanim diye gecinen diger arap devletleri kendi adamini saddammi satmadilarmi amerikalilara? saddam öldü amerikalilar daha fazla cöktü iraka. saddam varken irak okadarda kötü degildiki dimi? eee sizin o zekaniza tükürem. birsey oldugu zaman ben parti tutmam ben birsey tutmam dersiniz. parti tut diyen yok size kimse. sadece gercekleri görüpte göz yumayin bilmiyormussunuz gibi yapmayin. baska devletler bize yardim ediyormu etmiyor. biz niye baska deprem olan sel basan ülkelere yardim edek el uzatak? suan türkiyede bir felaket olsa herkes sevinir dansöz cikartir masasina türkiye cöküyor gelin bizde ordan toprak alak diye plan proje cizerler. ben vatanimi milletimi türkiyede olan herkesi seviyorum. türkiyede olan herkeste türkiyeyi kendi vatani bilip sevmesi lazim. sonucta türkiyeden ekmek yiyorsun sen! bu arada türkce haric baska dilde sarkida dinlemem ben. dinliyenide kinarim. en nefret ettigim sey bazi aptalarin ingilizce felan sarki dinlemesi. bir bok anlamiyorlar ama yinede dinliyorlar. yabancilar bizim türkce sarkilarimizi dinlesinler biz onlari dinlemiyek! onlar nasil türkce dinlemiyorsa sizinde yabanci sarki dinlemeniz yanlis. devletin sirketleri.. topragi.. dagi.. tepesi.. ormani.. hadi gec bunlari.. suyu satildi "noluyor?" dedik sermaye düsmani olduk. türkler bir bucuk milyon ermeniyi ve otuz bin kürtü kesti deseydik.. oysa.. nobel alirdik. "ne mutlu türk'üm diyene!" cagdisi bi söylemdir deseydik.. ingiliz onur nisani alirdik. Neden faşistim ben ? ?⋆ SonKralice Kübra Yılmaz - www.SonKralice.net bloğun sahibi 18 20 yaşlarında terbiyesizmi terbiyesiz bir kızdır. Yurt dışında kalıyor. Bu adresten alıntıdır.