Yine hüzünlü bir sonbahardayım.yağmurlar ıslatıyor bedenimi.tıpkı gözyaşlarımın yüreğimi ıslattığı gibi senden sonra geceler kabus gibi çöküyor üstüme.yanlızlık delirtiyor.yok ediyor.herşey üstüme üstüme geliyor yüreğimde sızın.gözlerimde bir çocuğun en masum gözyaşları.en umutsuz bakışları elimde her nefesimde seni içime çektiğim.dumanımda ise seni düşlediğim sigaram ile yasamaktayım duy beni sevdiğimm.sensiz çok yanlızım.bunu söylemekten gocunmuyorum.ve her gece senin için ağlamaktanda vuruldum birkere bana gülen yüreğimi eriten.gözlerine biliyorum sende çok yanlızsın.belki hala beni düşünüyorsun umutsuzluğunu.mutsuzluğunu.yanlızlığını sadece kendinle paylaşıyorsun belki sana geleceğim yolları gözlüyorsun.bir umut dahi olsa bekliyorsun ben yolumu çizdim sevdiğim.ben ve içimde dolup taşan sen ile geleceğim sana sonsuza dek benim olman için.sonsuza dek senin olmak için.sana ulaşmak için en imkansızlıkları deneyeceğim sevdiğim sevgimiz için.bizim için.bekle sevdiğim.bekle yüreksızım bekle birgün mutlaka...