Son Veda Bu son gecem, Bu son veda, İžafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, İžafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum, İžafakta haykırmak için dağlarda, Güneşle sevişmeyi şafakta, Ölümü bekliyorum doğacak güneşi beklerken, İÂnsanları düşünüyorum, İÂnsanları düşündükçe leş kargaları geliyor aklıma, Fırsatçı ve çıkarcı leş kargaları, Kan emici yarasalar geliyor aklıma, Sonra seni düşünüyorum, Ümitsizce beklediğim seni, Ölümü bekliyorum, ölümü ve seni Doğacak güneşi beklerken, Bu son gecem, Bu son veda ediyorsun benide öldür öyle git gidebilirsen seni daglar kadar özledim desem dönermisin bekleyişim ümitsizce biliyorum ama bir ihtimal yenik düşermidiye dogacak güneşi beklerken çıkıp geleceksin diye temus güneşin soldu hata öldü bu son gece gitme güneşin doguşunu bekleyelim temus güneşide yakarya senin beni yaktıgın gibi külerim kaldı artık közlerimi üflede alevler alsın gundüzlerin gecelerin seni benden aldıgı gibi ölümü ve seni bekliyorum bu temusun sıcagında senin kolarında serinliyorum nefesinde hayat buluyorum sensiz yaşanmıyor temus güneşim ( GEL ARTIK YIKMA BENİ ÇOK ÖZLEDİM SENİ )