...............Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayı; başka kimliklere taşırım. Sanma ki; benden sakladığın gülüşlerini, başka yüzlerde ararım. Senide götürürüm yüreğimde, her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim, ne yazık ki toz duman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana. Öpüçügümün kokusu kalacak, kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın ... BATUHAN EMEGINE SAGLIKK HARIKA BI YAZII ..DERIN ETKILEDII :-o :-o :-o
Senide götürürüm yüreğimde, her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim, ne yazık ki toz duman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana. Öpüçügümün kokusu kalacak, kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın ... güzel paylaşımın için saolasın
Ah bu sorular.... Yaşamak varken sevdayı, delice niye boğarız sularla? Nasıl ikna edebilirdim seni, ben aşk dedikçe, sen dur dedin. Ben seninleyim dedikçe, sen hayır dedin. Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa, sen bulup çıkardın ortaya. Bense hiçbir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer, nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim, kimseye zarar vermek istemezdim ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmekte istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki gitmenin zamanı şimdi. güzel ve anlamı bir yazı olmuş emegine saglık can
Ah bu sorular.... Yaşamak varken sevdayı, delice niye boğarız sularla? Nasıl ikna edebilirdim seni, ben aşk dedikçe, sen dur dedin. Ben seninleyim dedikçe, sen hayır dedin. Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa, sen bulup çıkardın ortaya. Bense hiçbir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer, nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim, kimseye zarar vermek istemezdim ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmekte istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki gitmenin zamanı şimdi. -------------------------------- beni anlatıyor emeğine sağlık aslında okuması bir ölüm gibi geldi ama okudum
Biliyormusun bitanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayı; başka kimliklere taşırım. Sanma ki; benden sakladığın gülüşlerini, başka yüzlerde ararım. Senide götürürüm yüreğimde, her zaman yokluğunu taşırım. Diyecek hiçbir şey yok ki. Belki gitmek en iyisidirr. Paylaşımın için teşekkürler can...
Ne kadar zarar vermişim sana meğer, nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim, kimseye zarar vermek istemezdim ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmekte istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki gitmenin zamanı şimdi. Emeğine sağlık batuhan cidden çok güzel bir paylaşımdı özellikle yukarı kopyaladığım mısralar adeta beni benden aldı ...teşekkürler