Bir sonsuz rüyaya açılmış gözler Yummayın yummayın kirpiklerini Yummayın yummayın kirpiklerini Kim ondan daha çok özler hayatı Çağırın çağırın sevdiklerini Çağırın çağırın sevdiklerini Bilmem ki adını onun kim saklar Şimdiden unutmuş onu kucaklar Şimdiden unutmuş onu kucakkar Besbelli üşütür kara topraklar Soymayın soymayın giydiklerini Soymayın soymayın giydiklerini.
yar ben sana eş olam yoluna yoldaş olam geçtiğin köşelerde dikili bir taş olam al beni götür beni dizine yatır beni ne zalim ayrılıktır her gün ağlatır beni dizimde dermanımsın gözümde fermanımsın sensiz burda duramam umudum gümanımsın al beni götür beni dizine yatır beni ne zalim ayrılıktır her gün ağlatır beni
güzel hemşerimin az hayranı varolmalıki kimse dinlediğini yazmamış..o zaman ero prekacin ve sanem dinlesinler
Yarim derdini ver bana Dermanım olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Yakma beni yandırma beni Aşk elinden kandır beni Sarhoşum ayıktır beni Mestanın olayım senin Can kuşunu bana uçur Aşk elinden bade içir Hırka ile şaldan geçir Üryanın olayım senin Seyfullah der benim hoca Kendinden ayırma nice Gahi gündüz gahi gece Mihmanın olayım senin