emegıne yuregıne saglık sevgı can ınan gozlerım dolu dolu okudum o anıo yasamıs gıbı oldum boyle bır can gelırmı bırdaha dunyaya ruhu sad olsun mekanı cennet olsun onderımızın ... :-o
gözlerim nemli nemli okudum yazıyı sanki o günleri yaşadım ansızın kareler geçti gözlerimden hayal etmeye çalıştım... ben olsam onların yerinde bakabilir miydim dedim gözlerine, yüzüne... onu görmeyi çok isterdim... nur içinde yatsın sevgi ve saygıyla anıyoruz yüce atamızı... align] canısı çok değerli bir paylaşımdı emeğine sağlık
Ben bu yazıyı sonuna kadar okudum Yukarda selenay ve seyduna nın dediği gibi aynı duyguları bende yaşadım Ayrıca bazı yerler dikkatimi çekti mesela bayar ve menderes ... Ve içimden dedimki ATA nın naaşı öylece Hep korunsaydı olmazmıymş acaba ki böyle bir yöntem de varmış Se_verca çok değerli bir paylaşımda bulunmuşsun emeğine sağlık
Allahım çok duygusal görüntü ve yazılardı tebessümle ve özlemle okudum resimlerinis ve yazılarınız için emeğinise yüreğinise sağlık canlar . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE :lol: