BU VATAN BÖLÜNMEZ ATAM BİZ VE ASKERLERİMİZ OLDUKTAN SONRA Burası Mardin, Burası Şırnak, Burası Tunceli-Hozat, Göz Gözü Görmüyor Havada Uçuşan Mermiler Geceler Çok Hoyrat, Ezan Dinmez, Bayrak İnmez, Vatan Bölünmez Namustur Silah At Avrat, Türkü Türk Yapan Bizi Türk Yapan Bu Değerler Sana Emanet MEMEDİM..! Sen, Sen ki Memedim Yedi Cihanda Yoktur Eşin, Cudiler, Gabarlar, Zaholar Bütün Dağlar Senin, Vur Memedim Vur ki Yer Gök ALLAHU EKBER Nidasıyla İnlesin, Bu Vatan, Bu Toprak, Bu Millet Sana Emanet MEMEDİM..! Bayrağı Bayrak Yapan Eğer Üzerindeki Kansa, Al Bu Canım Malım Servetim Feda Olsun Bayrağa, Şehit Oldum Anam Ne Mutlu Bana Selam Olsun YOZGAT´a, Bu Bayrak,Bu Sancak Sana, Sen ALLAHA Emanetsin MEMEDİM MEHMED´İM Kör bir kurşuna vurulmuş yatıyor Akan şehit kanına bir kan daha katıyor Doğuştan yazılmış Mehmet´imin anlına Ulaştı artık o cennetteki şehit katına Mehmet´imin ödül madalyası güneşten büyük Kalbindeki kurşun güneşten sıcak Akan kanı kanların onurlusu Barut kokan silahı silahların namusu Onun için akan göz pınarları Mehmet´imin Dünya´daki son taşları Mehmet´im sen artık tarihin şeref taşısın Aslında sen tarihin kanayan yarasısın ALINTIDIR