ATATÜRK'e Verilen İlginç Bir Hediye (gerçekten çok şaşırdım)

Konu, 'Atatürk'ün Hayatı Ve Anıları' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

2. devriim

devriim Daimi Üye

gercekten ilginç bi tesaduf olmuş...paylaşım için sagol canım..emegıne saglık

3. lavinia05

lavinia05 Daimi Üye

paylaşım için saol gerçekten ilgilinç daha bilmedigmiz çok şey var atamız hakında :(

4. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

CANIM ÇOK GÜZELDİ YA TEŞEKKÜRLER BAYAA ESKİ BİR HAVAMSI KATIYOR BU GÜZELLİĞE

5. oktay

oktay Daimi Üye

Evet bunu daha önce duymuştum ama insanın inanası gelmiyor....

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

nafız abım bunu gormenı ıstedım bu konudakı dusuncenı merak edıyorum ?? benı cok sasırtan bı olay gercekmı bılemıyorum bı bılgıye ulasamadım senın fıkırlerını beklıyorum ...

7. secil58

secil58 Aktif Üye

İlginç birtesadüf gerçekten ilk defa sizden duyuyorum paylaşımınız için teşekkürler .

8. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

bencede çok ilginç bende çok şaşırdım emegine saglık dilek bende ilk kez görüyorum ve duyuyorum tşkler paylaşımın için.

9. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

evet dilek can belirtiğin gibi saat dokuzu yedi geçe ATATÜRKÜMÜZÜN beyin ölümü gerçekleşmiş on kasım çiçeğide kasımın onuncu gününü ibre eder yalınız burada sekiz yıl önce hediye edilen o duvar halısının dokununuşunda o halıyı dokuyannın gözlerinin yaşarması ve göz yaşı damlalarınında halı üzerinde kabartmalar oluşturduğunu gösterir ve bunun bir tesadüf değil gerçek bir tarihi yansıttığını işaret eder

10. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

:(

11. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ,TESADÜFMÜ ?YOKSA AKILLARA DURGUNLUK VERİCEK BİR KEHANETMİ ?BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER DİLEKCİM :(

12. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

ilk defa görüyorum saol can paylasım için

13. kızılbereli

kızılbereli Daimi Üye

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ATA NIN BİLİNMEYEN ÇOK SEYİ VAR BİLİNMESİ GEREKEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sayfayı Paylaş