Atatürk dünyanın lideri

Konu, 'Atatürk'ün Hayatı Ve Anıları' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

"Tanrı Tekrar Kimi Göndersin?"

02.02.2008 11:04
    ABD merkezli www.whoshouldliveagain.com adresi ilginç bir oylama yapıyor. Yapılan anketin adı "Tanrı Tekrar Kimi Göndersin?"

Ankette şu ana kadar 200 bin kişinin oy kullandığı söylenirken, birinci sırada Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bulunuyor. Oyların yüzde 90'ına yakın bölümünü alan Atatürk'ün ardından yüzde 3 oy ile Albert Einstein ve Adolf Hitler geliyor.

Oyların en azını alan kişiler ise Sezar ve Pavoretti ...

haber türk

2. kigi12

kigi12 Daimi Üye

evet MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 1. sirada ah bide böyle bisey gercek olsa demi...yani ATATÜRK tekrardan dünyaya gelse, su türban olaylari ve onun gibi bi cok rezillik..kim bu sacmaliklara dur diyecek!

yazik diyorum yani atatürk ün ilke ve inkilaplari, devrimleri, inanamiyorum tr nin gidisine...millet aya cikiyor yobazlar hala türban derdinde..........yuha!!!!!

3. selenayy

selenayy Daimi Üye

canlar sitemizde bu link vardı ve ankete katılmıştım katılan tüm canlara teşekkür ederim kendi adıma.

dünya görsün bilsin artık bizim atamız gelmiş geçmiş en büyük lider :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4. süpürgeci

süpürgeci Daimi Üye

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: evet atatürk gelmiş geçmiş en büyük lider ne mutlu türk milletine ki böyle bir lideri var :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sayfayı Paylaş