durup durup kaçardı benden bir köşeye saklanırd ıcesaretin varsa sev derdi hepki o benim gökyüzümdü anlamadı... (herşeyde biraz sen var anlam veremediğim suskunlukların benden almak istediğin bir intikam mı yoksa sıkılıp bıktığının bir işaretimi karar veremiyorum adeta konuşman için yalvarırcasına ama bunu da gururuma yediremeyip çeşitli şakaların .. çabaların altına sığdırışıma mı saatlerce ağlamak isteyip ağlamayı bile kendime yediremediğime mi boş geçen saatlerime mi cevapsız kalan sorularıma mı hiç bir zaman inemeyeceğim ruhunun derinliklerindeki o güzelliğe mi ben neye yanayım sana böyle salak gibi bağlandığıma mı??? .. aşk üzerine yazılmış kitaplar okumayayım mı artık ben aşk şarkıları dinlemeyeyim mi uyumayayım mı rüyalarımda görmemek için sesini duymak için çıldıran kulaklarımı mı aldırayım bomboş bakan gözlerimi mi oyayım yoksa sen diye atan kalbimi mi durdurayım yıldızları mı indireyim yere kayarken senin adına dilekler tutmayayım diye satır satır senle dolu sayfalarımı mı yakayım hiç kimse sen olamayacak diye yerden yere mi vurayım kendimi etrafımda senin adında olan herkesi mi vurayım artık bende akıl kalmadı ne olur sen bana akıl ver ...ben ne yapayım ?