Arınç'tan Deniz Feneri'ne şok destek

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında prkacin tarafından paylaşıldı.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Bülent Arınç, Deniz Feneri Derneği'ne bakın nasıl destek verdi? Arınç'ın şok etkisi yaratacak o sözleri...

Arınç ?Almanya?da yaşanan olay bir tarafa ama Türkiye Deniz Feneri, bugüne kadar hizmette bulunan kardeşlerimizin kılı kırk yararak kanunlar çerçevesinde yüzyılın bir insanlık hareketi olarak sürdürdüğü bir hizmettir? diyen Arınç, ?baltalama hareketlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını, iyilikten başka hiçbir şey bulunamadığını? iddia etti.
    Arınç, ?Yanlış bir iş yoktur. Hatalar düzeltilmiştir. Herkesin verdiği herkese ulaşmıştır. Bugün Türkiye?nin bütün köylerinde kasabalarında Deniz Feneri?nin yardımıyla hayatını sürdüren, proteze kavuşan, evine kavuşan binlerce insan var? diye konuştu.

Arınç, Deniz Feneri Derneğinin Filistin halkına yardım amacıyla düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Haber: Ntvmsbnc

2. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Ya hanı bazı sıyasetcıler vardıryaa sana dunyayıda verse sen sevmez yınede ona oy vermezsın yaa ıste Arıncta boyle benım ıcın . O kadar nefret edıyorumkı suratına baktıkca adeta mıdem kalkıyor dokunuyo bana tıpı ve dusuncesı helekı konusması acı bıber tatı verıyo bu yuzden ben hastanelık oluyorum !!!
    Sok sozler dıyo haberın baslıgı hıcte sok olmadım ! Bunlar uluslararası sebeke !! Turkıyedekı Denız Fenerı davası açılmadıgının sebebı sadece AKP hukumetıdır ! onlarda haklıdır nıye foyaları cıksınkı !!! Ergenekon örgütü yok bu ülkede Tayyerekon var !!! ve bu butun orgutlerden daha tehlıkelı Hızbullahdan Elkaıdeden hatta pkkdan bıle daha zararlı bır orgut !!!
    utanıyorum bunlarla aynı havayı soludugum ıcın !!!

Sayfayı Paylaş