Apartman dairesinde 8 ceset bulundu

Konu, 'Güncel Olaylar' kısmında prkacin tarafından paylaşıldı.

1. prkacin

prkacin Super Moderator

Adana'da bir apartman dairesinde 3'ü kadın, 3'ü çocuk ve 2'si erkek olmak üzere 8 kişi öldürülmüş olarak bulundu. Alınan bilgiye göre, Bu sabah hemşire Nalan Yüksel'in işe gelmemesi üzerine merak eden sağlık merkezindeki mesai arkadaşı doktor, önce telefonla ona ulaşmaya çalıştı. Telefonla haber alınamayınca doktor, Yüksel'in oturduğu apartman dairesine giderek, kontrol etti. Kapı zilini çalıp, cevap alınamayınca 110'dan itfaiyeyi arayan doktor, hemşirenin işe gelmediğini, zehirlenme olabileceğini, başlarına birşey gelmesinden endişe ettiğini söyleyip, kapının açılmasını ve evin kontrol edilmesini istedi.

Saat 09.30 sıralarındaki ihbar üzerine katliamın yaşandığı eve gelen itfaiye ekipleri de, polise haber verdi. Kapının kırılmaması için çilingire haber verilip, gelen çilingir saat 10.00 sıralarında kapıyı açtığında katliam ortaya çıktı. İtfaiye ekipleriyle birlikte içeri giren polis, ilk önce başından vurulmuş çocukların cesetleriyle karşılaştı. Ardından diğer odalardaki cesetler bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, dairenin çeşitli odalarında ve banyoda 8 kişinin başlarına silahla ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Ölenlerden 5'inin kadın olduğu kaydedildi.

alevilerin sesi

2. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

adana türkiyenin teksası hr gün medyada ya ya cinayet ya hırsızlıya başkabişey ama mutlaka adana var gündemde ...

3. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Türkiye'nin bir çok iline gittim bir kaç kez adana!yada gittim bir çok kavgaya şahit oldum...

4. ero

ero Daimi Üye

harbi teksas.

Sayfayı Paylaş