anti DUMANSIZ HAVA SAHASI =)

Konu, 'Komik resimler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

umarım herkes bırakır sıgarayı basta ben olmak uzere..zaten tayyıp amcam sıgaraı 10 ytl yapacakmıs kımse alamasın bıraksın dıye :)) belkı o zaman bırakırım bende :D

3. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

vallaa bu ülkede biraz zor bırakılır o sigara 10 ytl degil 20 olsa bile bişi yazmaz vallahi:=))

4. fefe

fefe Misafir

Dilek "Sigarayi birakmak isteyenler" gurubu ac. Birbirinize destek olursaniz belki daha kolay olur. :)

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

evet sevınc abla olabılır ...ama bana bı kısı destek verse yeter o gun bırakırımda ona guvenemıyorum :)

6. fefe

fefe Misafir

Birakirsin insallah canim. Gercekten zor ama basarilmiyacak bir sey degil. Kendini hazir hissetmeden deneme bence.Basaramayip negativ tecrübe yaptikca daha zor oluyor. En azindan bende öyleydi.:)

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

evet pskolojık olarak hazır olman gerek bende kendımı hazırlıyım bırakıcamm :)) gercekten ıstıyorum ama zamana ıhtıyacım var

8. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

sen zigara falan bırakamazsın

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

nedenmıs o ??? :)

10. ero

ero Daimi Üye

bende alışkanlıklarımdan kurtulmak istiyorum o zaman tayyocan onlarada zam yapsın.

11. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

amannn içende ölüyo içmeyende boş verin yaa için içsin tayip amcayı zengin ederiz belki:D:D

12. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yok be canım yaa o kadar para nasl verelım sımdı bıle ona verdıgım paraya uzuluyorum o kadar zaman yapacakda ben devam edecem zaten az kaldı temellı kurtulcam o ılletten :))

Sayfayı Paylaş