Anıtkabiri gezmek istermisiniz!!! (Harika Bişey Orda Gibi H

Konu, 'Atatürk'ün Hayatı Ve Anıları' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Tıkladığınızda açılan sayfanın sağ alt köşesindebulunan krokide siyah küçük noktalar var. nereyi görmek istiyorsanız ordaki noktayı tıklamanız gerekiyor

BURAYA TIKLAYIN----> http://www.360tr.com/anitkabir

2. gülüş

gülüş Daimi Üye

şahane çok güzel

3. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

Ben anıtkabire gittim o duyguyu hissetmek süper birşey yaa duygulanmamak elde deqil
    emegine saglık yine orda hissettim kendimi bu görüntülerle...

4. mertali_19

mertali_19 Üye

ankaraya 2 kez gıtmıstım 2 sındede kısmet olmadı anıtkabir e gitmek emeğine sağlık cok guzel bısı

5. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

DİLEKCİM ELİNE SAĞLIK ANKARAYA HİÇ GİTMEDİM DOLAYISIYLA ANITKABİRİ GÖRMEKTE KISMET OLMAMIŞTI
    AMA SAYENDE GİTMİŞ GİBİ OLDUM ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL CANIM :lol:

6. kızılbereli

kızılbereli Daimi Üye

EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CAN. PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Anıtkabiri gezmek isteyen canlar buyursun... :lol:

8. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

ben bunu senden almıştım gerçekten harika bişi yaa gerçekten orda gibi hissediyo insan kendini çok güzel emegine saglık canım...

9. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

anıt kabri ankaraya gitiğimde her zaman gezerim çünkü ATATÜRKÜMÜZÜN manevi huzuruna varınca kafamdan hep şu soruyu sormak geçer ATAM sen bize Şehitlerimizin kanıyla sulanan eşsiz mukaddes bir ülke bıraktın ne senin mirasına sahip çıkabildik ne senin varlığını hissedecek yolundan gidecek bir nesil yaratabildik hainlere namussuzlara hiyanetlere soygunculara senin bin bir zorlukla kurduğun bu şanlı cumhuriyeti teslim ettik çakallar sürüsüne diye içimden geçer bu soruyu sormak ve kahrolmak.

Sayfayı Paylaş