ilk defa sensiz bir sabaha günaydın dedim,dışarı çıkttım yollarda yürüdüm güneşle beraber sensiz ilk günümdü bugün öle ya ben hep sensiz olucakttım,alıştırmalıydım buna kendimi.her agladıgımda gözyaşımı silmek için yanımda olmayacakttın,sokaklar bomboş yürüyorum halen offfffff güzel dünya neden ben diye ben diye sayıklıyordum kendi kendime güneş yakıcıydı yine,güneş bile seni özledigim kadar yakmadı beni.şimdi nerdesin kimbilir sebepsiz çekip gittin kapıları yüzüme kapadın hani sözlerin vardı ya şimdi düşünüyorumda sözlerin anlamsızlıgını neden bebegim neden anlamlarını bulamıyorum,sevginin yalanını bana ihanet edişini degermiydi sence bunca yaşanandan sonra herşeyi bitirmeye. herzamanki parka geldim bankta oturuyorum etrafımda güvercinler,açlar biliyorum hepsi gözlerimin içine bakıp bişeler istiyorlar,ben sensizlige aglarken,gözlerimin önünden geçiyor bir bir yaşananlarsırasıyla,nasıl başlamışttı bu büyük aşk hatırlıyormusun,bana yar olmak için direnişin her sabah bir çift gözün bana gülümseyişi hatırlıyormusun bebegim beni çok sevdigini söledigini. yine umutlarımın kaybettigi bi gün,yine sigara yakttım bu kaçıncı yakışım bilmiyorum,pembe hayallerde uçarken kabusa dönen ruyalardayım şimdi.ellerini tutmayı gözlerinin içine bakmayı sevgi hislerini nasıl özledigimi bilsen,nerden biliceksinki sensiz her dakikanın beni ölüme götürdügünü.yine yürüyorum sokaklarda çocuk sesleri geliyor kulagıma,her çocuk görüşümde sen geliyosun aklıma onlarla oyun oynaman bana bakman unutamıyorum işte,aradan kaç ay geçti bilmiyorum her aynaya bakttıgımda kendimi artık göremiyorum. yavaş yavaş eriyorum bebegim,sensiz ve anılarımla her offf çekişimde içimde yankılıyor yalanların ihanetlerin,bir bilsen bu yürek nerdede nasıl yaşıyor neler yapıyor. VE ANILAR ŞİMDİ SENSİZ AGLIYOR SENİ BANA SORUYOR NEZAMAN GELECEK DİYE BİR BİLSEM NEZAMAN GELECEGİNİ İŞTE OZAMAN BEN BEN BEN OLMAYACAGIM
yavaş yavaş eriyorum bebegim,sensiz ve anılarımla her offf çekişimde içimde yankılıyor yalanların ihanetlerin,bir bilsen bu yürek nerdede nasıl yaşıyor neler yapıyor. bilse zaten bırakıp gitmezdi üzülme can zamanla her yara kapanır :-o
VE ANILAR ŞİMDİ SENSİZ AGLIYOR SENİ BANA SORUYOR NEZAMAN GELECEK DİYE BİR BİLSEM NEZAMAN GELECEGİNİ İŞTE OZAMAN BEN BEN BEN OLMAYACAGIM çok güzeldi emeğine sağlık can