Güvenilir bir arkadaşımdan gelmiştir. > > Başındaki diğer bilgileri kestim, öyle > yolluyorum yoksa sayfalara sığmayacak... > > BU MAİL İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN > GELDİ. ÇOK ÖNEMLİDİR. > Maillerin geldıgı adrese VE konuya > dikkat........... > > Arkadaşlar lütfen dikkat..! > > Bugünlerde internette çok tehlikeli bir virüs > dolaşıyor. Pkk'nın > Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları > için maddi destekte > bulunan bir grup kürt hackerın geliştirdiği bir > virüs tüm > bilgisayarları tehdit ediyor! > > Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden > size 'Terörü > Lanetliyoruz.Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz' > konulu bir mail > gelirse sakin açmayin. Çünkü içinde bulunan > .pps(Powerpoint) sunusu > olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen > zararsız ve milliyetçi gibi > görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde > terör karşıtı resimler > ve yazılar çıkıyor. En sonun da ise bunun pkk > tarafından yapıldığını > ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye > karşıtı kürdistan yanlısı > bir resimle(bölünmüş Türkiye ve kürdistan > haritası) bütün sisteminizin > çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün > verilerin silindiğini söylüyor. Ve > artık çok geç kaldınız bütün verileriniz > siliniyor. Silinmeden önce de > açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm > arkadaşlarınıza maili yolluyor. > > Yine aynı şekilde msn listenize > [email protected] eklenmek > isterse sakın kabul etmeyin. Bu da yine aynı > kişilerin kullandığı mail > adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz > kürt hackerların > eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir > dosyayı > bilgisayarınıza yolluyor. > > Bu maili olabildiğince çok arkadaşınıza forward > ediniz. Bilinçlenelim > ve pkknın sanal ortamdaki saldırılarına > aldanmayalım. >