''ALP ER '' isimli gencin PKK ya mektubu... Mutlaka okuyun...

Konu, 'Vatan Şiirleri' kısmında Asi_Prenses tarafından paylaşıldı.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Ya ben bişeyi merak ediyorum sizde hiç utanma yok mu?Milletin beynini zehirliyosunuz, gencecik beyinleri uyuşturuyosunuz.Amerikan köpekliğine gelince en önde gidiyosunuz.Kürdistan neresi bana bi zahmet açıklayın.Avrupa ülkelerini Türkiye'yi bölmeye ikna ettiniz-zaten onlar dünden razı.Çanakkalede bu ülkenin Milli birlik ve beraberliği için çarpışan dedelerinizin kemikleri sızlıyor,siz diz boyu terbiyesizliğe devam ediyosunuz.

Efendiler,bizler bu günlere kolay gelmedik,değerini biliyoruz.Ben ne ülkücüyüm ne de dinci.Sadece yemek yediğim çanağa etmemeyi öğrendim Atalarımdan. Sözde Kürdistan dediğiniz bölgede binlerce yıldır yaşadığınızı söylüyorsunuz.Peki beyler neden bir tane bile tarihi bir Kürt tabletine rastlanmadı bugüne kadar.

Ne olur akıllıanın,daha fazla oyuncağı olmayın emperyalizmin.Hala kalın kafanız almadı mı adamların sizi kullandığını?

Biliyorum bu maili okuduktan sonra küfür yağdıracaksınız bana.Zaten size o yakışır. Kundaktaki bebekleri öldürmek,masum insanları kurşuna dizmek,gencecik beyinleri yanlış bilgilerle doldurmak...Değil mi ya, tek taraflısınız nasıl olsa.Karşınızda düşmanına savaşta su veren kahraman Milletin saf çocukları,sessiz sedasız bekliyorlar,sabırları ne zaman taşacak belli olmaz.

Efendiler,kendinize gelin.Imaralıdaki ağa kendini kurtardı,sizleri atıyor ateşe.Türk Milleti şanlı,Türkiye Cumhuriyeti büyüktür.Boşuna havanda su dövmeyin artık.

Saygılarımla

(alıntı)

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

guzel yazmıs arkadas ..yuregıne saglık olsun..her kurt'u aynı kefeye koymamak lazım ben dagdakıne karsıyım ..kurdıstanı kurma hayallerı kuran o ısmını bıle anmak ıstemedıgım ımralıda pasalar gıbı yasayan yaratıgın ozgurlugunu ısteyenlere karsıyım....ve bunları savunanlarada karsıyım....hepmız aynı topraklarda yasıyoruz ...basımızdakı serefsızler sırf tepe taklak oldukları ıcın 2011 secımlerınde kurtlerden oy alabılmek adına vaadler verıp duruyorlar...yok acılımdı yok ıstedıklerınızı verecegız...oburude ordan bagırıyor,bıze hıkaye anlatma bızım baskanımız orda gıt ona anlat derdını..boyle bısey olamaz arkadaslarr o ınsan demeye dılımın varmadıgı kısı o delıkten cıkamaz orası ona odul gıbı aslında belkı cezası kesılır belkıde orda omur boyu kalır ama dısarı cıkamaz..oyle bısey olursa o zamann kıyamet kopar ıste..kımse bos yere heveslenmesın..

3. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

ya anlamadığım nedn bu cennet vatanımızı bölmek istiolar? Ama biz buna izin asla izin vermedik vermicez de... Kahraman askerlerimiz bu vatan uğruna canlarını verdiler...Mekanları cennet olsun... İnş. cennetin en güzel yerindedirler...:mad:

4. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

onlar cahıllıklerının kurbanları...kımse ölmek ıstemez...ve kımse ölmeyı haketmez...onların beyınlerını yıkayan,dıslandıklarını ıstenmedıklerını kafalarına sokanlara ,baska yol yok dıyerek bu yola ıtenlere asıl lanet olsun...

5. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Allah herkesin kalbinden geçeni biliyor....Öbür tarafta da o şerefsiz pislik pkk lardan hesabını soracak.....Şehitlerimizin analarının iki eli de onların yakalarında olacak hiç şüphesiz....

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

öbür taraf diye bisey yok ...ben hesabı burda istiyorum...

7. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

kim soracak hesabını ...... Var mı öyle yürekli kimse.....

8. kutlay

kutlay Daimi Üye

anlatayım bu cennet vatan teknolıji ile hammadde arasında bır koprudur ayrıca dunyanın merkezıdır; gelecegın enerjısını topragının altında tutmaktadır;yahudıler ermenıler yunanlılar vs vs bır cok mılletın gecmıste yaşadıgı bır yerdır ve atalarından bu toprakların alınması vasıyettır pkk lılara gelince onlar sadece ellerine AK47 tutuşturulmuş beyinleri yıkanmıs insanlardır

Sayfayı Paylaş