Alevicanlar ailesi buluştu ve resimleri siz canlarla paylaşm

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında bluedream tarafından paylaşıldı.

1. bluedream

bluedream Daimi Üye

Alevicanlar ailesi buluştu ve resimleri siz canlarla paylaşım

alevicanlar1.jpg alevicanlar4.jpg alevicanlar5.jpg alevicanlar3.jpg

alevicanlar2.jpg

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

yaa çok güzel çok mutlu oldum. hepinizin altın gibi kalbiniz var. emeklerimin boşa çıkmadığını görüyorum..

3. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

çok süüüper yaa keşke ben de arnız da olabilseydim

4. seastar_62

seastar_62 Aktif Üye

canlarım cok güzel cıkmışsınız yaa keşke bende olsaydım inş. buluşmalrım devamı gelir .

5. m.u.r.a.t58

m.u.r.a.t58 Daimi Üye

emeğine sağlık teşekkür ediyorum bugün için aranızda olmak alevican ailesiyle buluşmak mutluluk verdi bana...

6. yorum62

yorum62 Daimi Üye

EGER BİR TUTAM SEVGİ VARSA HAYATINIZIN EN SONSUZ YERİNDE..
    İŞTE O SEVGİNİN GÜZELLİGİYLE EN ANLAMLI TÜRKÜLERİ YOLLUYORUM DEVRİMCİ YÜREGİMLE HEPİNİZE....
    İSTER SONSUZ BİR AŞKLA SÖYLEYİN İSTERSE BIRAKIN FISILDASIN SESSİZCE KULAKLARINIZA AMA UNUTMAYINKİ BİR SEVDA TÜRKÜSÜNÜ HEP BİRLİKTE SÖYLEYİNCE GÜZELDİR İNSANLARIN ÖLMEDİGİ ÇOCUKLARIN KAYBEDİLMEDİĞİ VE ANALARIN HİÇ AĞLAMADIGI BİR DÜNYA SİZİN VE SİZİN GİBİ OLAN TÜN CANLARIN OLSUN ....

BÖYLESİNE GÜZEL KARDEŞLİKLERİN VE ARKADAŞLIKLARIN OLMASI İNSANA GRUR VERİYOR İYİKİ VARSINIZ CANLAR İYİKİ VARSINIZ....

7. bluedream

bluedream Daimi Üye

ben isterdimki bütün canlarımızla birlikte olmayı ama kısmet deilmiş saglık olsun diyorum bugün gerçekten çok

güzel birgündü umarım ilerki zamanlarda dahada büyük bir aile olarak tanışırız,bütün canlara teşekkür ederim

erkan sana ayrıca bir teşekkür ederim bizler senin sayende birbirimizi tanıdık burdan hepinize sevgiler canlar

birgün tekrar buluşup bir arada olmak dilegiyle

sevgiyle kalın

8. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

tek kelime ile süperrr olmuş. gönül isterdiki aranızda olmak ama kısmet değilmiş inşallah başka bir zaman.

9. cansivaslım

cansivaslım Daimi Üye

cok güzel gecmiştir umarım. aranızda bulunamadıgım için özür diliyorum. bir dahaki sefere inş.

10. serapdemir

serapdemir Daimi Üye

ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK.O KADAR CANDAN VE MÜKEMMEL İNSANLAR Kİ HER ŞEY İÇİN SAOLUN.HELE DE MERAL ABLA ŞİMDİ DEN ÖZLEDİM SENİ ....

11. inşl çok iyi vakit geçirmişsiniz bu tür buluşmaların devamını beklerim böylelikle canların kaynaşmaları çok güzel ortamı saglıyanların yüreklerine emeklerine saglık

ama katılım çok az olmuş canlarımız neden bu kadar duyarsız acaba

12. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

bugün kısada olsa benim için çok heyecan verici ve çok güzeldi sizleri tanıdığım için çok mutluyum birgün canlarım ama birgün yine buluşacağız umuyorum ozaman alevi canlar ailesinden çok daha fazla katılım olacak buna eminim iyiki böyle bir ailem var erkan sana sonsuz teşekkür ederim senin sayende bir aradayız :oops: :oops:

13. bluedream

bluedream Daimi Üye

umarım bu dedigin gerçekleşir abla bende isterim ankaradaki ordudaki izmir sivas her ilden katılım olmasını burda yanımızada olmasalarda inanıyorumki yürekleri bizlerle birlikteydi

14. gizem

gizem Daimi Üye

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnde sizlerle buluşmak istiyorum ama imkansız gibi bişey çünki bn manisada oturuyorummmmmmmmmmm :roll: :roll: :roll

15. pınar__

pınar__ Daimi Üye

resimler harika yaa çok iyi vakit geçirdiğinizden eminim ...
    aranızda olmayı çok isterdim ...

16. sıla

sıla Üye

Ayyy çok güzel keşke bende olsaydım yanınızda

17. kartal

kartal Daimi Üye

evet çok güzel geçti hepsi canayakın arkadaşlar onları tanıdım için çok seviniyorum ama öbür canlar olsaydı daha güzel olurdu yinede mutlu oldum düzeliyen meral çok teşekkür ediyorum yine böyler buluşma bekleriz ama canlar daha çok fazla katılım bekleriz :lol: :lol:

18. MassTR

MassTR Üye

herkes çok güzel çıkmış..bir sonraki buluşmada aranızda bende olurum inşallah :)

19. bluedream

bluedream Daimi Üye

aslında ben sizlere teşekkür ederim böyle katılımı sizlerle gerçekleştirdim sizler olmasaydınız bu asla gerçekleşmicekti

20. mazzda

mazzda Daimi Üye

insl cok guzel vakit gecirmissiniz, gercekten super

Sayfayı Paylaş