Evin asıl lideri yani kadınlar gün boyu kadın programları izlediğinden akşamlarıda eşlerine bırakıyolar doğal olarak yorgunluk
Genelde evin reisi benim tavırlarına girerler kanal değiştirirken ama aslında kamera arkası hep bayanlardır.Alevi_kaptana katılıyorum
ben katılmıyorum erkekler kadarda bayanlar yoruluyo ama hemde daha fazla ama ewet erkekler akşam olunca helede maç varsa tmm bittik biz diyoyuz D şaka biyana bence babamızında hakkı diyoruz onlar akşama kadar çalışan ve yorulan biridir ama kavga yok bizde benim dizim varsa o da seyreder onun maçınıda bizlerr emegine saglık can bence bu konu tartışılır
valla tv benım oldugu ıcın kumandasıda hep bende oluyo ama baba gelınce annem tv yı benım yanımda ızlıyo ama normaldır canlar babalar aksama kadar ıs guc kosturmaca aksamda halıyle keyıf yapmak ıstıyo bu cok normal bence ....degıısk bı konu teesekkuler coskun ...
kadınlar o kadar çok izliyorlar ki artık yorgunluktan düğmeye basamıyorlar..yani yorulmasalar lider erkekde olsa yine kaptırmazlar..