AKP'nin kömür foyası ortaya çıktı

Konu, 'Serbest bölge' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

AKP'nin kömür foyası ortaya çıktı
    Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selahaddin Anaç, fakir ailelere dağıtılan kömür yardımı nedeniyle Hazine"den 141 milyon 36 bin 221 YTL alacakları bulunduğunu açıkladı.

Bakanlar Kurulu kararı ile 2003 yılından beri fakir ailelere kömür yardımı yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Anaç, bu kapsamda 5 yılda 5,8 milyon ton kömür dağıtıldığını, 2008 sonu itibariyle de bu miktarın 7,4 milyon tona ulaşacağının tahmin edildiğini söyledi.

Fakirlere dağıtılan kömür nedeniyle 11 Nisan 2008 tarihi itibariyle Hazine"den 204 milyon 511 bin YTL tahsil edildiğini belirten Anaç, halen Hazine"den 141 milyon 36 bin 221 bin lira alacakları bulunduğunu bildirdi.

Birgün

Evet buyrun benim "akp kömür dostları derneği" üyeleri arkadaşlarım...Okuyunda kimin cebinden çıkıyormuş görün bakalım.."güya" fakir fukara yardımı ya bu !!!!!

alıntı

2. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Bunlar nasıl bır ıktıdar anlamadım zaten ,dın hanesı ıcınde dını somuren ınsanlar hıcmı vıcdanları sızlamıyor mıllet ac cıftcı ac uretıcı kepenk kapatıyor bunları neden gormezler hade akp ısını ıyı bılıo dılencıye sadaka vererek sevındırıyo pekı bızım bu mıllete ne demelı hıcmı gurur yok hıcmı akıl yok allahım ya ıste bu yuzden Türkiye gelişemiyor ..
    yazıklar olsun bın defa hemde !!!

Sayfayı Paylaş