AKP Kartepe Kadın Kolları'ndan ilginç bir yardım yemeği. AKP Kartepe Kadın Kolları?nın, Filistin?e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, AKP kadın kollarını da harekete geçirdi. AKP kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi. Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre kısa bir süre önce AKP Kartepe Kadın Kolları Başkanlığı?na atanan Sevim Balaban, Filistin için dayanışma yemeği düzenledi. Mevlana Kültür Merkezi?nde gerçekleşen ve biletlerin 15 TL?den satılarak gelirinin Filistin?e gönderildiği etkinliğe sadece partililer değil, vatandaşlar da katıldı. Amacı takdir toplayan toplantıda bir süre sonra canlı müzik eşliğinde göbek atılması ise toplantıya katılan bazı kadın üyelerin salonu terketmesine yol açtı. Habercem
ya aslında ben boyle haberleri(eklenti haberler) okurken gerçek olup olmadığı konusunda tereddütte kalıyorum.. en azından eleştiri yaparken daha objektif hareket etmiş oluruz diye düşünüyorum.bari fotoğraf varsa onlar eklensin.. kaynak olarak her ne kadar HABERCEM gösterilsede görmek ve bilgi sahibi olmak iyidir.. habere yapacağım tek yorum "BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU"
Emeğinize yüreğinize sağlık canlar. Çok güzel paylaşım olmuş. Haklısın kardeşim. Haberci ve gazeteciler artk işin suyunu cıkarmaya başladı. Önemli olan taraf değil tarafsızlıktır herzaman.
Akp hukumetının cok denlı tuhaf dusuncelerı ve sıyası yol harıtası oldugunu bılıyorum . Ama bu kadarını yapacagını sanmıyorum . Yınede bellı olmaz olabılır. Çıft baslı yılan gıbı bunlar ! her yana donuyorlar ! Emeğine sağlık CoSKun Tesekkurler...