aileniz mi sevgiliniz mi?

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında alevi_safak tarafından paylaşıldı.

1. alevi_safak

alevi_safak Daimi Üye

aileniz mi sevgiliniz mi?

2. alevi_gokhan

alevi_gokhan Daimi Üye

her ikisinden de vazgeçmem her ikiside... :D :D :D :D :D

3. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

TABİ Kİ AİLEM. BENİM BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELMİŞTİ VE AİLEMİ SEÇTİM BENCE DOĞRUSU DA BUDUR.
    KİMSE İÇİN BENİ DOĞURUP BÜYÜTEN GÖZÜ GİBİ BAKAN İNSANLARDAN VARZGEÇEMEM.

4. HER İKİSİDE ÖNEMLİ AMA TABİKİ HERŞEYDEN ÖNCE AİLE GELİR ALLAH ONLARI BAŞMIZDAN EKSİK ETMESİN

5. sevgi_seli

sevgi_seli Daimi Üye

[align=left]bence yaşadığım hayata göre ikiside beş para etmez kimse bana bu konuda kızıpta eleştirme yapmasınben yaşadım bve ben söylüyorum bunu

6. Guest

Guest Misafir

tabikli ailem sevgili bulursun ama ailenden başka bulamassın

7. bluem

bluem Daimi Üye

herşeyden önce ailem gelir

8. mihrican

mihrican Misafir

Bunlar derin mevzular fazla dalmayalım arkadaşlar boğuluruz... Çünkü böylesi bir konuda akılla yürek çok feci çarpışıyo. Ben bugun aile önemli deriz yarın takılır bir delinin peşine göz ne aileyi görür ne başka bişeyi... sevgili deriz bu seferde tercih ettiğimiz kişi tekmeyi bastığında ne ailemize dönebiliriz ne başka yere gidebiliriz aüğzımız açıık kalıveririz ortalıkta...

9. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

Tek kelime ile Ailem
    sevgilim yasim geldikden sonra oldu, ama bu yasa beni kim getirdi ????

10. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

tabikide ailem el oğlu olacak sonuçta ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar! demiş atalarımız

11. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

kesınlıkle aılemm hıcbırsey ıcın degısmem aılemı annemııııı o benım herseyımmm

12. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

tabikide aile vaz geçilmez bişey sevgiliyi her zaman buluruz ama aileyi aslaa

13. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Her ikiside lazım . Aile ağır basıyo tabi ama öyle iki arada bir derede kalırsa insan ne yapar bilmiyorum ? neyse emeğine sağlık CAN Teşekkürler...

Sayfayı Paylaş