Ağalama sevdiğim ağlama yüreğim... Herseyin bir sonu vardir ya, Herkezinde sonu ölümdür ya, Sakin aglama, ama artik benimde sonum, ölümüm geldi, Tükendim artik, yikiliyorum, ayakta duracak, direnecek halim gucum hic kalmadi... Aglamayin, aglama anam sana sarilamadan ölüyorum, bunun icin yaniyorum anam. Bir sevdigim vardi, hayatta sahip oldugum tek seydi. Onu göremeden ölüyorum, ona kavusaamdan ölüyorum anam.. Onun icin yaniyorum.. Bana hic inanmadi, Can'imdan cok sevdigimi o bilemedi, anlamadi, anam.. Ona agliyorum.. Gece gündüz düsündügüm oydu, kavusmak icin sabirla bekledigim o, birgün onu görme umidiyle yasadigim yine oydu o anam o! Benim CAN'im, Herseyimdi o.. Ana ben onsuz yasayamiyorum, ben onsuz ölüyorum ana ... Bilerek gitti, beni birakti, ayrildi benden, anam Yüregim oyle sizliyorki, icim icimi yiyor, dayanamiyorum bu aciya Artik cildiracam ana, beni arayip sormuyor. Yoksa, beni unuttumu Baskasi beni, ona unutturdumu yoksa Yada baskasinami bakiyor artik, baskasinimi özlüyor, seviyor... Neden anam neden... Neden hic yüzüm gülmüyor, Neden hep agliyorum ben anam... Tutunacak dalim yok ondan baska, kopardilar Herseyimi, koparilar Can'imi... Kime tutunurum, kim anlar, beni kim sever onun gibi ana.. Kimse, Hic kimse ana, onun gibi KIMSE SEVEMEZ.... Ana cildiracam, o nasil baskasina HerSeYiM, AsKiM, der... Ben nasil baskasina, CAN'im, GüLüM, derim, söyle anam.. Olamaz, Olmamali.. O dönmeli.. Ben onun olmaliyim.. Ben onsuz cildiracam anam... O nasil, sevdigim nasil ana.. Bensiz mutlumu yoksa... Mutluysa söyle ana, acisiz öleyim..... Ama! Hani o bensiz YaPaMaZDi ya anam, hani SÖZ vermisti,bu hayatta,bir kez daha... KAVUSACAKTIK... Yoksa hep yalanmiydi... Sadece bir anlik hevesmiydi... Beni sadece kullandimi... Odami beni aldatti ana.. Odami yalanlarla avuttu beni...... Beni hic sevmedimi, sevmiyormu, ana... Hayir anam, olamazzzzz..... CAN'im baskalari gibi olamazzz... O farkli anam, o beni gercekten sevdi seviyorr anam..... Yoksa benmi kandiriyorum kendimi...NEFES ALDIKÇA YÜREĞİMDESİN...YÜREKSIZIM...