SEVGİLİ CANLAR SİZCE ABDULLAH GÜL ÜN CUMHUR BAŞKANI OLMASI LAİK TÜRKİYEMİZ ÜZERİN DE ETKİ YARATACAK MI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
şahsen bnde karşıyım olmasını istemiyorum çnüki o başımıza gelirse kötü şeler olabileceğini düşünüyorum :arrow:
Eğer Gül seçilirse çok büyük bir sorumluluğu olacak.Cumhurbaşkanlığı makamı ülkedeki farklı kesimlerin beklentilerini bir çatı altında toplayabilmelidir.Bir cumhurbaşkanının ,bir partinin temsilcisi olarak yoluna devam etmesi çokta sağlıklı değil bence.Gönül isterki Abdullah Gül cumhurbaşkanı olmasın ama artık kesin gibi :-o
Canlar en başta resmi dairelerde ve okullarda kıyafet engeli kalkacak ve tesettürün önü açılacak.İmam Hatiplerin üniversiteye istedikleri her bölüme geçiş hakları verilecek.Her yerde gruplaşmaya başlayacaklar.Ayrıca meclisde alınan kararların çoğu kendi kafalarına uygun ise onaylanacak.Düşünün ki öyle bir ülkeyiz ki bakanlıkların sayısı artırıldı kafalarına göre yeni bakanlıklar açtılar.Bozuk olan ekonomik düzen dahada bozulucak ve şu anda var olan sosyal patlamalar artacak. Dış borçlar büyüyecek.Ve Avrupa'ya karşı ne kadar ılımlı islam uygulanmaya çalışılsada inanç özgürlüğü adı altında Türkiye'de kara çarşaflı takkeli insan sayısı artacak.Daha saymayım bence bu kadarı bile yetiyor adamı çileden çıkarmaya.
Arkadaşlar zaten Abdullah Gül de cumhurbaşkanı oldumu biz zaten türkiye diye bir devleti unutalım. Tarih olucaz tarih. Türkiye silinecek dünya haritasından... Hem ben Abdullah Gül' ün cumhurbaşkanlığı yapacak bir kapasiteye sahip olduğunada inanmıyorum.
adını bile sölemek istemiyorum zaten onun gibi birinin cumhurbaşkanı olupta laik bir türkiyeyi düşünemiyorum kılık kıyafet deişecek yasemin ablanın dedigi gibi türbanlıların önü açılıyor,
abdullah gük hiç birşey yapamaz ama inannıyorum ki cumhurbaşakanın halk seçemeycek yine onların lehine olacak sonuç
HELE Bİ DARBE OLSUN GÖRÜRÜM BEN GÜLÜN YERİNDE YELLER ESTİĞİNİ... AZ Bİ ZAMAN KALDI ŞİMDİLİK SEFALARINI SÜRSÜNLER.....