Arkadaşlar recep tayyip erdoğan veya abdullah gül cumhurbaşkanı olursa T.B.M.M mizin hali....Ama Biz Buna İzin Vermeyeceğiz.... TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK!!!!
bu görüntülere çok uzak değil türkiye umarım halk kendine gelirde bir daha seçmez bunları paylaşım içni teşekkürler can
Rica ederim...Türkiye nin resimdeki zamanlarına az kaldı ama bazı insanlar ya anlamıyorlar ya da anlamamakta diretiyorlar.Anlamayanlar beni görsün anlatırım ben onlara açarım gözlerini Onlara tek sözüm var ALLAH SİZİ ISLAH EYLESİN...Türkiye laiktir ve her zaman laik kalacak bunu sakın unutmayın...ağzınızı da bozmayınız....
kibarı da kabası da birgün tokattayım yolda gidiyoruz tabi ben yine aykırı olarak giyinmişim biraz karşıdan aynı bu şuursuzlara benzeyen bir adam geliyor arkadaşımda tam kominist kız bak karşıdan gelene dedi yuhhh dedim bu ne adamın gözüne bakıyodum adam birden elini gözüyle kapattı ben hala bakıyorum arkamı döndüm ama adam kafayı döndü iki parmağın arasından bakıyor o günden beri bu kılıklı adamlardan korkuyorum çok kötü bişi yahu olmaz yane ben makyaj yapmayı açık gezmeyi istediğim gibi olmayı seviyorum
CANIM BENİM ONLAR AYRI BİRŞEYLER ZATEN...NAMAZDAN ÇIKARLAR ÇIKTIKLARI GİBİ KIZLARA BAKARLAR BİRDE KENDİLERİNE NAMAZINDA NİYAZIMDAYIM DERLER....HEPSİNİN KÖK...........................
Türkiye bu hale düsmez düsemez, unutmasinlarki bizler variz, bir bekler iki bekler üc bekleriz, ama zamani dolunca elbet bizlerde söyleyecek sözlerimizi biliriz, unutmasinlarki ATATÜRK Türkiyeyi bunun gibi insanlara birakmadi , nice kanlar döküldü nice sehit verdik, bu türkiye bugünlere gelmesi icin, neler yasadi, unutmasinlarki, biz herzaman atamizin izindeyiz, bize taa ozamandan birakilan tohumlar su an yesermekde, ileride zamani gelince bu tohumlar onlarin türkiyeyi bozmak isteyenlerin bogazlarinda dügüm olacak yutamayacaklar, akillarindan bile gecirmesinler böyle birseyi yapmayi..... :lol: BUKADAR