53.Haftanın Üyesi Sizce Kim Olmalıdır?

Konu, 'Forum arşivi' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

?

53.Haftanýn Üyesi Sizce Kim Olmalýdýr?

1. a.açelya

oy sayısı 0
    0,0%
  2. b.ero

28,6%
  3. c.prkacin

14,3%
  4. d.gülüþ

57,1%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Haftanın Üyesi Adayları oylamaya sunulmuştur.
    Adaylar arasından belirlediğiniz üyeye oy verip Haftanın Üyesi seçilmesini sağlayabilirsiniz.

Tüm üyelerimizin oylamaya katılması dileğiyle aday arkadaşlara başarılar dilerim.

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bende oyumu kullandım adaylara basarılar dılerım ....herkese emeklerınden katkılarından dolayı tesekkuler oy kullanan canlar yorumlarınıda belırtırse memnun olurumm ... :eek:k

3. prkacin

prkacin Super Moderator

CANLAR BENIM OYUM KIRVEME(ERO) AMA YINEDE HAKKEDEN KAZANSIN DIYORUM, HEPSIDE BIRBIRINDEN DEGERLI EMEKTAR ÜYELER

HAYIRLISI OLSUN

4. gülüş

gülüş Daimi Üye

Ben kendime oy vermeyi sevmiyorum ayrıca bi defa haftanın üyesi seçildim bana bu yeter

Benim oyumda açelyaya kendisiyle hiç tanışma imkanım olmadı ama paylaşımlarını izliyorum başarılar açelya

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

aslında daha baska canlarında bu lıstede ısmını gormek ısterdım ama buraya yazabılecegım kısılerın forumdakı aktıflıgıne bakmamız gerekıyo hakedenın kazanabılmesı ıcınn haftanın uyesı oylamasına katılmak ısteyen canlarr ıcraaat lutfennn calısın sızınde olurr:)))) en azından herkes okudugu paylasıma dusuncelerını tesekkurlerını yazsa o bıle yeter..ama ıste........................

6. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

BENDE OYUMU KULLANDIM VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANLARIM :DD

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş