bunu başka bir yerde de izlemiştim. Bu da çok acı bir gerçek, Maraş katliamında ise ölümlerin çeşitlerini sergilemişler ,insanlarımızın her şekilde canlarına kıymışlar caniler. MARAŞ ÇORUM SİVAS SANMAYIN DÜNKÜ UNUTTUM MU SANDIN SANDIN UNUTMADIM Kİ...
Tarih boyunca alevilere ve aydın insanlara yapılan tüm katliamlar cezasız kalmıştır. Bu tip olaylar her yerde olabilir. Ama Türkiye'de olayları örtme eğilimi var..Gerçekten de çok acıı ...
Cumhuriyetle yönetilen bir ülkede nasıl böyle bir katliyam olabilir . Ben bunu ne hiç bir dine ne hiçbir yönetime nede hiçbir insanlıga sıgdıramıyorum olamaz böyle bir vahşet ......... ve şidettle kınıyorum ..............
Türkiye'nin en büyük kara sayfalarından biridir Maraş, Çorum, Sivas katiamları. Katiller bulunmamış bulunanlarda az bir ceza ile serbest kalmışlardır. Bununla da yetinmeyen devlet davaları zaman aşımına uğratmıştır.Katiller şuan sokaklarda gezmektedirler. Bu kanlı tarih asla unutulmayacaktır. Daha ayrıntılı seyretmek isteyen canlar Mehmet Ali Birand'ın yorumuyla 12 eylül belgeseli cd'sinden seyredebilirler.