24 Aralık 1978 Maraş Alevi Katliamı

Discussion in 'Klipler Ve Videolar' started by SÜLEYMAN, Sep 4, 2007.

1. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

2. sakine zeynep

sakine zeynep Daimi Üye

bunu başka bir yerde de izlemiştim. Bu da çok acı bir gerçek, Maraş katliamında ise ölümlerin çeşitlerini sergilemişler ,insanlarımızın her şekilde canlarına kıymışlar caniler.

MARAŞ ÇORUM SİVAS SANMAYIN DÜNKÜ
    UNUTTUM MU SANDIN SANDIN UNUTMADIM Kİ...

3. pınar__

pınar__ Daimi Üye

Tarih boyunca alevilere ve aydın insanlara yapılan tüm katliamlar cezasız kalmıştır.

Bu tip olaylar her yerde olabilir. Ama Türkiye'de olayları örtme eğilimi var..Gerçekten de çok acıı ...

4. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

bu katliamı yapanlar zaten insan olamaz bir maraslı olarak lanet ediyorum paylasımın için sağol can

5. ayfer

ayfer Daimi Üye

Cumhuriyetle yönetilen bir ülkede nasıl böyle bir katliyam olabilir . Ben bunu ne hiç bir dine ne hiçbir yönetime nede hiçbir insanlıga sıgdıramıyorum olamaz böyle bir vahşet ......... ve şidettle kınıyorum ..............

6. yasemin

yasemin Daimi Üye

Türkiye'nin en büyük kara sayfalarından biridir Maraş, Çorum, Sivas katiamları. Katiller bulunmamış bulunanlarda az bir ceza ile serbest kalmışlardır. Bununla da yetinmeyen devlet davaları zaman aşımına uğratmıştır.Katiller şuan sokaklarda gezmektedirler.

Bu kanlı tarih asla unutulmayacaktır.

Daha ayrıntılı seyretmek isteyen canlar Mehmet Ali Birand'ın yorumuyla 12 eylül belgeseli cd'sinden seyredebilirler.

Share This Page