Mahkeme tecavüz edenleri değil onu suçlu buldu. 13 yaşındaki kız çocuk stadyumda taşlanarak öldürüldü. Somali'de yeniden bir vahşet yaşandı. 13 yaşındaki kız çocuğu üç kişi tarafından tecavüze uğradı. Ancak Somali mahkemesi, tecavüz edenleri değil, onu suçlu buldu. Somali'nin Kismayo kasabasında evlilik dışı cinsel ilişkiye girme suçlamasıyla 13 yaşındaki kız çocuğu bir futbol stadyumunda bin kişinin gözü önünde taşlanarak öldürüldü. Uluslararası insan örgütü Amnesty International'ın açıklamasına göre, İslamcı militanlar tarafından kontrol edilen Kismayo kentinde recm olayı 27 Ekim'de yaşandı. Vahşet sonrası Ayşe adındaki kız çocuğun yaşı 23 olarak açıklanmıştı. Ancak olay sonrası açıklama yapan baba, kızının yaşının 13 olduğunu belirtti. hürriyet
Şimdi müslümanlık bumu. bu caniler müslümansa ben müslüman değilim!!!!!! kadına tecavüz etmek sonra taşlayıp öldürmek nasıl bir canilik...
evet erkan bende demın bı yerde bunu okuyodumm aynen katılıyorum sana muslumanlık buysa ben degılım!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-( :-( BUNU YAPANLAR NE MÜSLÜMAN NEDE İYİ Bİ HALTLAR. BUNU YAPANLAR SADECE AŞAĞILIK BİR MAHLUKAT, YEZİTİN ÇOÇUKLARI VE VİCDANSIZ KÖPEKLER OLABİLİR ANCAK... UTANIN LAN SEREFSİZ HAYSİYETSİZLER. SİZLERE İNSAN DİYENİN BEN DİİNİDEN DE HAYATINDAN DA SÜPHE EDERİM. İŞİNİZE NE GELİRSE GÜZEL OLUYOR DİMİ. ADİ ADAMLAR GENCECİK BİR KIZA TECAVÜZ ETMEYE UTANMADINIZ BİDE KEYFİNİZİ ALINCA GENCECİK KIZI ÖLÜME MAHKUM ETTİNİZ. GÜÇÜNÜZ YETİYOSA KENDİNİZİ ASIN SERREFSİZLER. SİZE MÜSLÜMAN DİYENLERİN ALAYINA İSYAN .... SİZ MÜSLÜMANSANIZ BEN YEZİTİN ÖZ EVLADIYIM. SİZE MÜSLÜMAN DİYENE DE SİZİ MÜSLÜMAN İLAN EDENE DE ... SİZİN GİBİLERİN SONUNU GETİRECEĞİZ. 12 İMAM MEHDİ DÜNYAYA GELDİĞİNDE O GENCECİK KIZLARIN GÜNAHINI HESABINI SORACAKTIR. SIRAT KAPISINDA SİZİN GİBİ HAYSİYETSİZ SERREFSİZ VEDE İNSANLIK DISI MAHLUKATLARIN YOLUNU BEKLİYOR OLACAĞIZ. CEHENNEM ATESİNDE YANMAK NASIL Bİ DUYGU GÖRECEĞİZ. GENCECİK HAYALLERİ DÜNYALARI YIKMAYA UTANMAYAN BÖYLE BİR TOPLUM VE ÜRÜNÜ KAFİR OLABİLİR YEZİT OLABİLİR ANCAK. SİZE SADECE BİR SÖZ SÖYLÜYORUM ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-( :-(
Böyle şeyler herzaman oluyo herzaman da olacak. Hacıya mollaya şeyhe inanan halk daha kötülerini de yapar.
bunu yapanlar değil müslüman insan bile değiller onların insan olduklarından şüphe ederim son günlerde bu gibi olayları çok sık okuyorum ve çok üzülüyorum neden yaa küçük ve savunmasızlar bu kadarmı merhametsizler hiçmi vicdanları sızlamaz bunu yapanların. bizim ülkemizdede yaşanıyor böyle olaylar anlamıyorum noluyor bu insanlara hakikaten dünyanın sonumu geliyor ne paylaşımın için teşekkürler erkan eline sağlık . k
yuh be binlerce defa yuhhh daha ne denirki yazılan cevaplar a katılmamak eldemi sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum
alın benden de o kadar... ya bu adiler kimki Yaradan adına karar veriyorda birinin canını alıyor.. yozluğun uç noktası bu olsa gerek.. madem canı verende alanda bir, bu yaratıklar nasıl karar kılıyor..(Yukarıdaki de bi taş atmıyorki bu şerefsizlere) --------------------------------------------- HEPSİDE MAHKEMELERİNDEKİ SUÇLAMALARINDA ŞERİATIN ŞU MADDESİNE GÖRE CEZAYI İNFAZ EDİYOR.. madde şu: kadın erkeği tahrik ediyormuş, kadın erkeği kışkırtıyormuş(bu adilerle bizim ülkemizdeki madımak canilerinin soydaşlığı var),kadının içinde her daim şeytan gezermiş.....maalesef mantık bu. tabi erkekde akıllılık yapıyor.. savunmasında şöyle diyor: hakim bey şeytana uydum.......... hakim bey dedim, çünkü ben bu ülkelerde hiç hakimlik yapan kadın duymadım, görmedim. YAZIK BU ÜLKELERİN KADINLARINA... bu tür düzenlere ilk kadınların karşı çıkması gerekirken, nedense en ateşli savunucularıda kadınlardan çıkıyor..ne hikmetse.
Halen öğrenemedi insanoğlu,ibadetin dindarlığın, ibadette değil sevgide merhamette olduğunu NAZIM HİKMET yUH DİYORUM KADININ ADI YOK NE BU ÜLKEDE NEDE DİĞERLERİNDE ...
artık ne denecek bir söz nede laf kaldı.daha 13 yaşında. haberlerde bir başlık bilecikte tecvüz kızlrın yaşı 12,13,17 ve teccavüz edenlerde aynı yaşlarda ne oluyor bize diyorum.müslümanlık buysa ne müslüman değilim ve bayanlar allahın erkeklere emaneti artık hesssss doğrusu.
işte hacılar hocalar müslümanız diye geçinenler ne bu yaa bence bu bi canilik yazıklar olsun bunu yapanlara tühh diyorum bi insan bunu nasıl yapar yaa insanlıgımızdan utandırıyolar böyleleri yaaa lanet olsun öyle insanlara