Eylül Fırtınası", bir çocuğun gözünden (Metin-"Kutay Özcan") 12 Eylül dönemini anlatıyor. Metin'in annesi Ayten, siyasi nedenlerle gözaltına alınmıştır. Polislerin amacı, aslında bir süredir kaçak olan ve sol bir örgüt içinde önemli bir yere sahip olan Metin'in babasının yerini öğrenmektir. Ayten, gözaltındayken Metin de şubeye getirilir (Bu, polislerin bilinçli bir tercihidir. Amaçları, Metin'i kullanarak Ayten'i konuşturmaktır). Metin annesiyle birlikte bir gece geçirir. Ertesi gün Bozcaada'da yaşayan dedesi Hüseyin Efe, Metin'i almak üzere gelecektir. Bu olayı polisler, "Eğer konuşursan oğlunla birlikte buradan çıkıp gidersin yoksa o gittikten sonra yeniden işkenceye başlarız" diye kullanmaya çalışırlar ama Ayten kararlıdır, konuşmayacaktır. Metin kendi küçük dünyası içinde annesinin neden bu kadar perişan durumda olduğu sorusuna cevaplar bulmaya çalışır. Ama tüm bunları bir açıklamaya kavuşturmak onun için imkansızdır. Ayten ise Metin'in durumu mümkün olduğunca zararsız yaşayabilmesi için elinden geleni yapar
bunu nıye ekledın coskunn suan gosterımdemı yoksa yenımı cıkacakk ??? yoksa gecmıste olduda nostaljımı yapıyosunn bu ucunun cevabını ıstıyorummm D
hımmmmmmm pekı neden sevdıgın fılmlere eklemedınde buraya ayrı actın o yuden cakamadım bugun yı degılım zaten gelme ustume ... D D :-( :Bö ( :grin: D
cünkü bu filmi ilerleyen zamanda youtube ye yüklicem, ve izlemek isteyen canlar icin bu baslik dan link atacagim.. Bu yüzden ayri bir konu actim can...
tmm coskunn ben fılmı merak ettım ızlemeye gıdeyım dıyecektım ve ayrı acınca yenı sandımm olay bu yanı "CAN"
Filmden kücük bir sahne [youtube:218cz6yo]http://www.youtube.com/watch?v=nRbTzjCxTPI[/youtube:218cz6yo]
eylül fırtınası gibi(konusu itibari ile) uç bir filmde oynamış bir sanatçı(zara) nasıl olurda düz bir profil çizmez. bir bakarsın değiş okur, bir bakarsın, türkü okur, bir bakarsın ilahi okur, bir bakarsın türk sanat okur. recep ivedik boşuna demiyor; bu ne dingil hayat(tı galiba)